Audi-ferieklar-

Man er altid klar til ferie.

Men hvad med din Audi?

En anelse ekstremt

Vi véd godt, at du ikke skal ud at køre et 24-timers le Mans-løb. Men når ferieturen er i gang, tilbagelægges der ofte længere afstande på kortere tid, end du er vant til. Bilens motor og forskellige systemer skal arbejde mere intensivt i længere tid — evt. under forhold, som er ekstreme i forhold til det, du er vant til: Højere varmegrader, kørsel i bjerge, kø-kørsel i timevis, kraftige byger osv. Og på vinterferien skal du måske færdes i lave temperaturer og under forhold, som ligger langt fra de saltede og sneryddede veje, du kender hjemmefra.

Alt det stiller ekstra krav til dig, for du skal forudse en række uforudsigeligheder

Lad os hjælpe dig på vej.

Fortæl os om dine planer

Inden du kører, kan du komme på den sikre side ved at lade os checke din Audi. Fortæl hvad dine planer er, for kun sådan kan vores teknikere sikre, at din Audi er klar til ferieudfordringen: Er bilens klimaanlæg i orden? Skal dæk og bremsesystem efterses? Er kileremmen i orden? Og hvad med motorolie, kølervæske og lygter? Benyt dig af vores Dialogmodtagelse og få en snak med os, så du kan pakke bagage og familie med visheden om, at din Audi nok skal få jer sikkert både ud og hjem igen.

Find din lokale Audi Servicepartner her >>

Transportudstyr, som passer

Hvis du skal på aktiv ferie, vil du muligvis medbringe cykler, surfboards, ski, snowboards, kajakker eller hvad du ellers går og pusler med i fritiden. Hos Audi har vi et stort udvalg af transportudstyr, som lever op til kvaliteten på din Audi. Og det er væsentligt at du kan stole på det, når du stryger ned igennem Europas motorveje med fx et par cykler på taget. For du skal sidde bag rattet med en tryg fornemmelse af, at alting bliver, hvor det skal være. Hele vejen.

Spørg os, hvad der passer bedst til din Audi.

Se vores udvalg af Audi Original Tilbehør >>

Du kan køre ind i lovkrav, du ikke kender

Når køreturen går over landegrænser, krydser du samtidig grænsen for nye regler og love. I Tyskland er det fx et krav, at du har refleksveste i bilen, så du er synlig, hvis du havarerer og bliver nødt til at stige ud af din Audi på motorvejen. Her er advarselstrekant også et krav, og mangler du dette udstyr, kan det udløse en bøde.

I Norge er det et krav, at du medbringer snekæder om vinteren, og i andre lande gælder helt tredje regler. Undersøg forholdene, inden du tager afsted, og lad os hjælpe dig med det rette udstyr.

Vi nøjes ikke med at ønske dig en dejlig ferie

Hos Audi nøjes vi ikke med at håbe, at din ferie bliver dejlig. Vi vil hellere gøre vores til, at din bilferie bliver vellykket, og det gør vi bedst ved at have tjekket og testet din Audi, inden vi vinker farvel.

Find din lokale Audi Servicepartner her >>