Mere køreglæde

Mere vejgreb

30 år med quattro® betyder 30 år med Vorsprung durch Technik. Fra den legendariske “Ur-quattro” og talrige sejre i motorsporten og frem til de nyeste generationer som fx quattro med kronhjulsmidterdifferentiale og torque vectoring og med sportsdifferentiale: det permanente firehjulstræk quattro er den fødte vinder – og fortsætter den vedvarende succeshistorie.

Navnet quattro står for mere køreglæde samtidig med øget vejgreb. Et salgsargument som har overbevist tusindvis af førere over hele verden. Fra 1980 og frem til slutningen af 2013 producerede Audi ca. 5 millioner biler udstyret med quattro-firehjulstræk. Der findes mere end 160 quattro-versioner i det nuværende modelprogram. Det gør Audi til verdens mest succesfulde premiumproducent af biler med permanent firehjulstræk.

I 2010 valgte læserne af det tyske bilmagasin “Auto Bild allrad”* to Audi modeller som “årets biler med firehjulstræk”: Audi A4 quattro og Audi A8 quattro. Det var femte gang i træk, at denne prestigefyldte pris gik til Audi. En afstemning, som klart viser én ting: quattro-teknologien er i dag stærkere og mere innovativ end nogensinde før.

* Auto Bild allrad, 06/2010, side 42