Ægte storhed kender ingen grænser.

Audi Q7 udvendigt.

Præcis som en Audi Q7 skal være: sportslig, tidløs, unik. Et kraftværk af den fineste slags. Med det nye designsprog. Karakteriseret af præcise kanter, linjer og smalle spaltemål. Af detaljer, som udfolder deres eminente egenskaber i en større helhed. Mere kompakt end sin forgænger trods den længere akselafstand. Mindre overhæng bagpå, en endnu mere sportslig fremtoning. Med mere bredde og højde. Og et endnu mere iøjnefaldende look. Maskulint, men med et præg af lethed. Den nye Audi Q7 er resultatet af en ambitiøs idé om aldrig at stoppe med at blive bedre.

145x80_AQ7_151009

Indbegrebet af quattro® i progressiv form.

Kraftfuld og markant. En form, der taler for sig selv. Som den imponerende kølergrill med 3D-elementer. Kraftfuld og markant. Forkromede lameller med en offroad-struktur, som videreføres i luftindtagenes gitter.

145x80_AQ7_151010

Selvsikkerhed tager form.

Klar til alle udfordringer. Understreget af klart definerede overflader og stramme linjer. Sportslig, tidløs, unik. Klart synlige quattro-gener i de runde hjulkasser med brede kanter. Og sideblade med quattro-logo.

145x80_AQ7_D_151002

Dem, der kigger længere frem, kommer også længere foran.

Fremtiden kaster sit lys fremad. Med Audi Matrix-LED-forlygter (ekstraudstyr). Et krystallignende skær giver en lys og homogen oplysning af vejen. Klarhed hele vejen igennem. Takket være yderst præcise, individuelt styrede lysdioder. Gør et synligt indtryk. Også med LED-baglygter som standard. Og dynamiske blinklys bagpå som ekstraudstyr. Sikkerhed og komfort stråler i et helt nyt lys.

Brændstofforbrug og emission:
Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 12,0-17,5 km/l
CO2-emission ved blandet kørsel: 149-193 g/km