Komfort på højeste niveau.

Audi Q7 indvendigt.

Kabinekonceptet i den nye Audi Q7: masser af plads til dine idéer. Sæderne, eksempelvis. Med et bredt udvalg af førsteklasses materialer, farver og funktioner.

145x80_AQ7_D_151005

Premiumkvalitet, fremragende forarbejdning.

Synlig og mærkbar med det førsteklasses læderindtræk af typen Valcona. Inklusive en elegant atmosfære. Dobbelte indlæg for forskellige individualiserede kombinationer af indlæg. Præcis som du ønsker det. Og du kan også skræddersy det automatiske klimaanlæg efter dine ønsker. Og dine passagerers, hvis du vil. Med mulighed for at vælge mellem fire klimazoner, der kan tilpasses individuelt.

145x80_AQ7_D_151007

Intuitiv og funktionelt. Fremtidens mobilitet er her.

Fremtidens mobilitet er åbenlys. Den er nem at få øje på fra førersædet. Med Audi virtual cockpit (ekstraudstyr). Det komplet digitale display med en 12,3"-skærm med høj opløsning. En lang række førerrelevante informationer direkte i dit synsfelt. Knivskarpe, brillante og kontrastfulde. Som ekstraudstyr med MMI Navigation plus med MMI touch. Et ekstra 8,3"-skærmområde med udkørende MMI-skærm. Med intuitiv betjening som standard. Takket være det intelligente, nye MMI-betjeningskoncept. Færre knapper, flere funktioner. Bilindstillinger, navigation, telefon, Audi connect og medier. En endnu større touchpad, som er endnu nemmere at bruge. Det bliver som en leg at bruge den komplekse teknologi. Og du kan slappe af og fokusere på nye destinationer.

145x80_AQ7_D_151008

Fleksibilitet skaber nye rum.

Rummelighed i en ny fortolkning. Eller bare bogstaveligt talt. I form af et sæde- og bagagekoncept, som koncentrerer sig om det væsentlige. Dig. Med en enestående pladsfornemmelse. Og en lang række forskellige konfigurationsmuligheder. For præcist det antal sæder og den bagagerumsplads, du har brug for lige nu. Med et komfortabelt bagsæde på anden sæderække. Som ekstraudstyr inklusive individuelt indstillelige sæder, som giver en fleksibel bagagerumsvolumen. Og en tredje sæderække som ekstraudstyr. Med to separate sæder og elektrisk ned- og opklappelige ryglæn. Inklusive easy entry. Den nye Audi Q7. Med to, tre, fire, fem, seks eller syv sæder. Og op til seks børnesæder. Rækkevis af gode idéer – for din fleksibilitet.

Brændstofforbrug og emission:
Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 12,0-17,5 km/l
CO2-emission ved blandet kørsel: 149-193 g/km

Audi MMI, navigation, Connectivity, radio og førerinformation understøtter ikke dansk tekst eller tale.