Nyheder fra Audi Danmark

News all

Audi nr. 8 mio. med quattro

På den nye fabrik i San José Chiapa er Audi nummer 8 millioner med quattro-firehjulstræk kørt af samlebåndet – teknologien med indbygget ekstra sikkerhed og køreglæde også på sne og is. Jubilæumsbilen er en granatrød Audi Q5 2.0 TFSI quattro.

Læs nyheder

Priser på Audi Q5

Audi Danmark er nu klar med priser på den nye generation af Audi Q5. Første generation var i flere år den globalt bedst sælgende SUV i sin klasse, og Q5 er da også den mest populære Q-model i Danmark. Den værdige efterfølger forbinder elegant design med en høj grad af funktionalitet, komfort, stil og dynamik.

Læs nyheder

Audi med ny salgsrekord: 1,871 mio. solgte biler i 2016

AUDI AG øgede i 2016 sit salg på verdensplan til ca. 1.871.350 biler, hvilket er 3,8 % mere end i det hidtidige rekordår 2015. Under den igangværende fornyelse af modelprogrammet opnåede man et stigende salg i alle primære regioner: I Europa (+7,6 %), i Nordamerika (+5,3 %) med yderligere vækst på det ellers stagnerende marked i USA (+4 %) samt Asien-Stillehavsområdet (+0,5 %). På verdensplan blev efterspørgslen øget for 7. år i træk siden 2009, og i forhold til 949.729 solgte biler i 2009 har AUDI AG næsten fordoblet salget i denne periode. I Danmark sendte Audi 8.636 nye personbiler på gaden (+20,2 %).

Læs nyheder

Audi Danmark sponsor for eSport team Astralis

Audi Danmark har netop gennem RFRSH Entertainment lukket en aftale med det danske eSport team Astralis, der i øjeblikket rangerer som verdens bedste inden for Counter-Strike.

Læs nyheder

Audi fortsat Danmarks bedst omtalte bilmærke

YouGov har vanen tro kåret årets bedste mærker i deres BrandIndex baseret på buzz score, og igen i 2016 er Audi det bedst omtalte bilmærke i Danmark. Samlet set endte Audi med en 4. plads blandt alle de 300 mærker, som YouGov måler, og det er et spring fra en placering som nr. 8 i 2015.

Læs nyheder

Audi Q8 concept – luksus-SUV i coupédesign

På North American International Auto Show (NAIAS) 2017 præsenterer Audi konceptbilen Audi Q8 concept. Q8 concept er et elegant alternativ til en klassisk SUV's robuste fremtoning og kombinerer SUV-typiske pladsforhold med en coupés emotionelle linjeføring. Fremdriften kommer fra en kraftfuld og samtidig yderst effektiv plug-in-hybriddrivlinje med en systemydelse på 449 hk (330 kW) og et drejningsmoment på 700 Nm. Konceptbilen er grundlaget for en serieproduceret model, som Audi lancerer i 2018.

Læs nyheder

Ny Audi A5 og S5 Cabriolet – åben for intensiv køreglæde

Med den nye Audi A5 Cabriolet er den nye generation af A5-familien nu fuldtallig. Den fuldautomatiske akustikkaleche kan åbnes og lukkes ved en hastighed på op til 50 km/t. I Audi S5 Cabriolet sørger en ny 6-cylindret turbomotor med 354 hk og et drejningsmoment på 500 Nm for præstationer i topklasse.

Læs nyheder

Ny Audi SQ5 3.0 TFSI

På North American International Auto Show (NAIAS) 2017 i Detroit præsenterer Audi den nye Audi SQ5. Den mest sportslige model i Q5-modelrækken er mere end nogensinde før et udtryk for det emotionelle koncept med en hverdagsanvendelig SUV med den nyeste teknologi. Dens turboladede 3.0 TFSI-motor leverer kraftfulde præstationer kombineret med en endnu større effektivitet.

Læs nyheder

Audi Q8 concept på Detroit Motor Show - og 2 andre stærke nyheder

Audi starter det nye år med tre stærke nyheder. På North American International Auto Show (NAIAS) i Detroit præsenterer Audi konceptbilen Q8 concept, som giver et fingerpeg om en serieproduceret model i 2018. Samtidig er der verdenspremiere på Audi SQ5 TFSI, og desuden præsenteres den nye Audi A5/S5 Cabriolet for første gang for offentligheden.

Læs nyheder

Priser på Audi A5 Coupé og A5 Sportback

Audi Danmark er nu klar med priser på den nye generation af Audi A5 Coupé og A5 Sportback. Første generation var et designmæssigt kunstværk, og anden generation lever fuldt ud op til dette men med et nyt, skærpet look. A5 kombinerer et elegant og emotionelt design med stor funktionalitet og masser af komfort i kabinen. Under karrosseriet imponerer A5 med en komplet nyudviklet undervogn, kraftfulde motorer fra 150 til 272 hk samt innovative infotainment-features og førerassistentsystemer.

Læs nyheder

Audi viser selvkørende bil med kunstig intelligens på CES

Kunstig intelligens (KI) er en vigtig teknologi i forbindelse med selvkørende biler. Sammen med stærke partnere fra elektronikbranchen opbygger Audi afgørende knowhow på området for machine learning. På Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas 5.-8. januar viser Audi en selvkørende konceptbil, som er blevet udviklet i samarbejde med NVIDIA.

Læs nyheder

Audi fortsat nr. 1 i premiumsegmentet

Audi slutter året af på fornemste vis med at beholde føringen i premiumsegmentet. En salgsfremgang på over 20 % i forhold til 2015 taler sit tydelige sprog om tilfredse og loyale kunder, og Audi sendte således 8.636 nye Audi personbiler ud på de danske veje i 2016. Det samlede salg af personbiler i Danmark steg med 7,4 % og endte på 222.924 indregistrerede biler i 2016.

Læs nyheder

Audi kobles op med lyskryds

Hvis man på forhånd ved, hvornår et lyskryds skifter fra rødt til grønt, kan man køre mere afslappet og effektivt. Som det første mærke kobler Audi bilen op med byens infrastruktur – et vigtigt skridt i retning af selvkørende biler. Flere byer i USA følger, og der er også planlagt lancering i Europa. Tjenesten ”lyskrydsinformation” optimerer trafikflowet, sparer værdifuld tid og skåner miljøet.

Læs nyheder

Premiere på Audi Q8 concept i Detroit

Audi præsenterer i januar 2017 Audi Q8 concept på North American International Auto Show (NAIAS) i Detroit. Konceptbilen, som er tæt på seriemodellen, er en syntese af en coupés emotionelle linjeføring og en SUVs praktiske rummelighed.

Læs nyheder

Dieter Gass afløser Wolfgang Ullrich som Head of Audi Motorsport

Pr. 1. januar 2017 overlader Head of Audi Motorsport, Wolfgang Ullrich (66) roret til Dieter Gass (53) efter 23 år på posten. Wolfgang Ullrich bliver hos Audi i en rådgivende funktion i 2017.

Læs nyheder

Audi mest succesrige mærke med syv priser ved ”Auto Trophy 2016”

60.000 læsere af det tyske bilmagasin Auto Zeitung har endnu engang kåret Audi som det mest succesrige mærke ved ”Auto Trophy 2016”. I år gik priserne til modellerne Audi A1, Audi Q2, Audi Q5, Audi A5 Sportback og Audi Q7. Derudover fik premiummærket førstepladser i kategorierne ”Bedste design” og ”Bedste mærke”.

Læs nyheder

Audi TT diesel fås nu også med quattro

På verdensplan er hver anden solgte Audi TT med quattro firehjulstræk. I Danmark er det ca. 30 %. Nu fås også en firehjulstrukket variant af dieselmotoren, der blev lanceret med forhjulstræk med tredje generation af TT.

Læs nyheder

Aud præsenterer automatisk intelligent parkering

NIPS (Conference and Workshop on Neural Information Processing Systems) er en af de vigtigste fagkonferencer for kunstig intelligens i verden, og hvert år præsenteres nyheder inden for områderne machine learning og computational neuroscience. Audi var for første gang repræsenteret med et udstillingsobjekt på konferencen. I Barcelona viste premiumproducenten i begyndelsen af december 2016 i modelmålestok, hvordan en bil udvikler intelligente parkeringsstrategier.

Læs nyheder

Audi on demand er premium mobilitetsservice

Audi on demand er den ene af mærkets fire innovative modeller til brug af biler: Audi select, som omfatter skift mellem forskellige modeller til en fast ydelse, Audi at home, som er en mobilitetsløsning til eksklusiv beboelse i megacities, samt Audi shared fleet som intelligent firmabilsstyring. Efter deres succesrige testfase på udvalgte markeder udbreder Audi nu gradvist tjenesterne i andre lande verden over – senest Audi at home i Hongkong, Audi shared fleet i USA og Audi select i Danmark.

Læs nyheder

Audi winter driving experience i Åre, Sverige

Vi gentager succesen, og som deltager på vores danske Audi driving experience kursus i 2016, vil vi gerne give dig, som en af de første, muligheden for at tilmelde dig før alle andre på Audi winter driving experience 2017 i Åre, Sverige.

Læs nyheder