Nyheder fra Audi Danmark

News all

Audi kåret til det mest innovative bilmærke

For anden gang i træk løb Audi i 2017 med den samlede sejr ved kåringen af Automotive Innovations Award i kategorien premiumproducent. Med kåringen viste Audi endnu en gang sin alsidighed og innovative styrke i vigtige fremtidige segmenter som aerodynamik, letvægtskonstruktion, connectivity og teknologi til selvkørende biler.

Læs nyheder

Audi månerover i “Alien: Covenant” af Ridley Scott

Måneroveren Audi lunar quattro fejrer sin filmdebut i Ridley Scott's sci-fi blockbuster "Alien: Covenant", som har premiere i Danmark 17. maj 2017. Derudover vil måneroveren snart indgå i en faktisk mission til rummet.

Læs nyheder

Audi præsenterer elbil i Shanghai: Audi e-tron Sportback concept

På messen Auto Shanghai 2017 præsenterer Audi en bil, der både er et designkoncept og et teknisk koncept. Den firedørs Gran Turismo Audi e-tron Sportback concept er udstyret med en 435 hk stærk eldrivlinje, og formsproget kombinerer klassiske Audi elementer med en lang række fremtidsorienterede detaljer.

Læs nyheder

Audi ser fremad ved den årlige pressekonference: Modeloffensiv og fokus på el

”2016 var et meget udfordrende år for vores virksomhed”, udtalte Rupert Stadler, administrerende direktør hos AUDI AG, på den årlige pressekonference i marts. ”Men vi har afsluttet det med et robust resultat for vores kerneforretning og indtaget vigtige positioner for fremtiden.” Således vil Audi inden 2020 lancere tre helt batteridrevne modeller og herefter elektrificere flere modelrækker. Som led i elbils­fremstødet har Audi i de forgangne 3 år uddannet over 6.000 medarbejdere i at håndtere højspændings­teknik. Herudover engagerer mærket sig i opbygningen af en offentlig lynopladningsinfrastruktur.

Læs nyheder

Audi tilfreds med eSport satsning - Astralis har lagt stærkt ud i 2017

Meget er sket, siden Audi Danmark indgik en aftale med Astralis i starten af året. eSport er for alvor kommet på landkortet i Danmark, og de fem talentfulde danske drenge fra Astralis, som desuden kan pryde sig med titlen som verdens bedste Counter-Strike hold, har ryddet bordet i to ud af tre mulige turneringer. Astralis har i 2017 vundet over 4 mio. kr. i præmiepenge, haft over 5 mio. seere til deres kampe samt været på farten for at spille i over 30 dage.

Læs nyheder

Audi er favorit blandt danske kvinder

YouGov har i deres BrandIndex undersøgelse spurgt danske kvinder, hvilke varemærker de har det bedste indtryk af, og Audi er en klar favorit blandt bilmærkerne på listen. Samlet set endte Audi med en 10. plads blandt alle de 300 mærker, som YouGov måler.

Læs nyheder

Audi Q8 sport concept med mild-hybrid-teknologi

På biludstillingen i Genève 2017 viser Audi den fremtidige Q8-families potentiale med endnu en konceptbil. Audi Q8 sport concept demonstrerer, hvilke visioner Audis udviklere og designere har for morgendagens både dynamiske og effektive SUV med en fremtidsorienteret drivlinjeteknologi og et sportsligt look.

Læs nyheder

Ny Audi RS 5 Coupé

Den nye Audi RS 5 Coupé præsenteres i Geneve 2017 og er den første model fra Audi Sport med det aktuelle RS-designsprog. Dens komplet nyudviklede 2.9 TFSI-biturbomotor yder 450 hk og leverer et drejningsmoment på 600 Nm. Det standardmonterede quattro-firehjulstræk fordeler kraften til alle fire hjul.

Læs nyheder

Audi viser sportslige modeller i Genève

Audi præsenterer seks nye modeller på den internationale biludstilling i Genève 2017. Der er verdenspremiere på Audi Q8 sport concept, som drives af en 3.0 TFSI V6-motor med mild-hybrid-teknologi, samt på den nye RS 5 Coupé – Gran Turismoen blandt RS-modellerne. Dens pendant i motorsport, Audi RS 5 DTM, tager hul på den nye sæson med over 500 hk. Yderligere to messepremierer understreger mærkets sportslige fremtoning: Audi RS 3 Sportback og Audi SQ5 TFSI. Med A5 Sportback g-tron præsenterer Audi derudover et af sine bæredygtige drivlinjekoncepter.

Læs nyheder

Oplev Audi A5 Sportback til Audi Days i weekenden

Kom til Audi Days i weekenden, hvor vi lancerer den nye Audi A5 Sportback, der er anden generation af den populære model, som forener de elegante linjer fra Coupéen med de funktionelle elementer fra Avanten. Vi byder på lækker kaffe, brownies fra Emmerys, Summerbird chokolade og slikposer til de mindste, som også kan lave deres egen nøglering i et kreativt værksted eller deltage i konkurrencen om den nye Nintendo Switch.

Læs nyheder

Audi modtager pris for integration af handikappede medarbejdere

AUDI AG er blevet tildelt ”Inklusionspreis der Wirtschaft 2016” i kategorien ”Koncern” for den forbilledlige integration af mennesker med helbredsmæssige udfordringer. På de tyske fabrikker i Ingolstadt og Neckarsulm beskæftiger koncernen ca. 3.100 svært handikappede mennesker – det svarer til ca. 5,8 % af alle medarbejdere.

Læs nyheder

Audi nr. 8 mio. med quattro

På den nye fabrik i San José Chiapa er Audi nummer 8 millioner med quattro-firehjulstræk kørt af samlebåndet – teknologien med indbygget ekstra sikkerhed og køreglæde også på sne og is. Jubilæumsbilen er en granatrød Audi Q5 2.0 TFSI quattro.

Læs nyheder

Priser på Audi Q5

Audi Danmark er nu klar med priser på den nye generation af Audi Q5. Første generation var i flere år den globalt bedst sælgende SUV i sin klasse, og Q5 er da også den mest populære Q-model i Danmark. Den værdige efterfølger forbinder elegant design med en høj grad af funktionalitet, komfort, stil og dynamik.

Læs nyheder

Audi med ny salgsrekord: 1,871 mio. solgte biler i 2016

AUDI AG øgede i 2016 sit salg på verdensplan til ca. 1.871.350 biler, hvilket er 3,8 % mere end i det hidtidige rekordår 2015. Under den igangværende fornyelse af modelprogrammet opnåede man et stigende salg i alle primære regioner: I Europa (+7,6 %), i Nordamerika (+5,3 %) med yderligere vækst på det ellers stagnerende marked i USA (+4 %) samt Asien-Stillehavsområdet (+0,5 %). På verdensplan blev efterspørgslen øget for 7. år i træk siden 2009, og i forhold til 949.729 solgte biler i 2009 har AUDI AG næsten fordoblet salget i denne periode. I Danmark sendte Audi 8.636 nye personbiler på gaden (+20,2 %).

Læs nyheder

Audi Danmark sponsor for eSport team Astralis

Audi Danmark har netop gennem RFRSH Entertainment lukket en aftale med det danske eSport team Astralis, der i øjeblikket rangerer som verdens bedste inden for Counter-Strike.

Læs nyheder

Audi fortsat Danmarks bedst omtalte bilmærke

YouGov har vanen tro kåret årets bedste mærker i deres BrandIndex baseret på buzz score, og igen i 2016 er Audi det bedst omtalte bilmærke i Danmark. Samlet set endte Audi med en 4. plads blandt alle de 300 mærker, som YouGov måler, og det er et spring fra en placering som nr. 8 i 2015.

Læs nyheder

Audi Q8 concept – luksus-SUV i coupédesign

På North American International Auto Show (NAIAS) 2017 præsenterer Audi konceptbilen Audi Q8 concept. Q8 concept er et elegant alternativ til en klassisk SUV's robuste fremtoning og kombinerer SUV-typiske pladsforhold med en coupés emotionelle linjeføring. Fremdriften kommer fra en kraftfuld og samtidig yderst effektiv plug-in-hybriddrivlinje med en systemydelse på 449 hk (330 kW) og et drejningsmoment på 700 Nm. Konceptbilen er grundlaget for en serieproduceret model, som Audi lancerer i 2018.

Læs nyheder

Ny Audi A5 og S5 Cabriolet – åben for intensiv køreglæde

Med den nye Audi A5 Cabriolet er den nye generation af A5-familien nu fuldtallig. Den fuldautomatiske akustikkaleche kan åbnes og lukkes ved en hastighed på op til 50 km/t. I Audi S5 Cabriolet sørger en ny 6-cylindret turbomotor med 354 hk og et drejningsmoment på 500 Nm for præstationer i topklasse.

Læs nyheder

Ny Audi SQ5 3.0 TFSI

På North American International Auto Show (NAIAS) 2017 i Detroit præsenterer Audi den nye Audi SQ5. Den mest sportslige model i Q5-modelrækken er mere end nogensinde før et udtryk for det emotionelle koncept med en hverdagsanvendelig SUV med den nyeste teknologi. Dens turboladede 3.0 TFSI-motor leverer kraftfulde præstationer kombineret med en endnu større effektivitet.

Læs nyheder

Audi Q8 concept på Detroit Motor Show - og 2 andre stærke nyheder

Audi starter det nye år med tre stærke nyheder. På North American International Auto Show (NAIAS) i Detroit præsenterer Audi konceptbilen Q8 concept, som giver et fingerpeg om en serieproduceret model i 2018. Samtidig er der verdenspremiere på Audi SQ5 TFSI, og desuden præsenteres den nye Audi A5/S5 Cabriolet for første gang for offentligheden.

Læs nyheder