Hvor meget kan du presse en Audi? og dig selv?

Få en ultimativ driving experience med Audi

Sikkerhed er et af vores største fokuspunkter. Derfor har vi udviklet vores egne kørekurser, hvor du bliver fortrolig med, hvordan du skal reagere, hvis du møder uforudsete udfordringer på din vej. På Audi driving experience kommer du igennem en lang række øvelser, der træner dine færdigheder, din reaktion og din viden om, hvordan bilen opfører sig på forskelligt underlag i forskellige situationer. Det er køretræning, der både er sjov og udfordrende - og som med garanti gør dig til en bedre bilist.

Masser af hestekræfter og udfordringer

Du kommer bag rattet i den nye Audi RS3 Sportback 3.0 TFSI med 354 hk og den nye Audi S5 Sportback med hele 400 hk. Begge modeller er udstyret med Audis avancerede firehjulstræk quattro, så du får alle muligheder for at afprøve og træne dine kørefærdigheder.

Professionelle instruktører

Vores instruktører er kursets største aktiv.

Deres professionalisme og internationale erfaring sikrer deltagere på alle niveauer optimalt udbytte.

Hvis nogen ved, hvordan en bil reagerer under ekstreme forhold, så er det Susanne Kottulinsky, Jerry Åhlin samt deres børn, Fredrik Åhlin og Mikaela Kottulinsky.

Fredrik Åhlin og Mikaela Åhlin-Kottulinsky er vokset op i en familie med motortraditioner. Deres morfar Freddy Kottulinsky er den eneste svensker, som har vundet Paris-Dakar, og deres forældre, Susanne Kottulisky og Jerry Åhlin har begge kørt rally på højt niveau. Fredrik kører Rally i dag og Mikaela kører racing i ADAC GT Masters hos Audi Motorsport.

De har alle gennem mange år været tilknyttet Audis internationale instruktørteam hos Audi AG, som underviser i det meste af verden. De lever af at kende førerens og bilens grænser, så de ved af erfaring, hvad deltagerne har brug for at lære, og vigtigst af alt: formår at formidle det.

Tilmelding

Audi driving experience er et intensivt kursus med plads til kun 20 personer pr. dag. Derfor anbefaler vi hurtig tilmelding.

For de 18-22 årige

Jo tidligere man lærer at reagere på uforudsete udfordringer, des hurtigere bliver det naturlige rutiner. Derfor har vi også et kursus for unge, der lige har fået kørekort. Det er de samme Audi-modeller, der køres i, og her er der fokus på bl.a. slalom, bremse- og undvigemanøvrer.

For virksomheder

Vil du give dine ansatte eller samarbejdspartnere en oplevelse ud over det sædvanlige? Så er Audi driving experience det oplagte valg. Ud over at alle med garanti kommer ud på den anden side som bedre bilister, er kurserne også en fantastisk mulighed for at skabe gode relationer mellem ansatte, samarbejdspartnere eller til kunder. Kontakt Dorthe Olsen på drive@audi.dk og hør om mulighederne for et anderledes firmaevent.

Tilbage