Audi RS 7 Sportback performance – Audi Danmark > Audi Danmark | Køb Audi

RS 7 Sportback performance

Sportslig understatement.

Den nye Audi RS 7 Sportback performance: øget dynamik, øget eksklusivitet, mere intens kraft. Ydelsen i den 4,0-liters V8 TFSI-motor er blevet øget med 45 hk til i alt 605 hk, mens overboost-funktionen også sikrer en overlegen kraftudfoldelse og acceleration. quattro®-firehjulstrækket overfører kraften kompromisløst til vejen.

Billeder og videoer

Hold dig orienteret, før du starter din konfiguration – og modtag nogle værdifulde forslag til din helt personlige model. Alle billeder er også tilgængelige til separat eller samlet download.

Se selv

Audi RS 7 Sportback performance – highlights

Velkendt præcision

Materialer i særklasse og førsteklasses håndværk er typisk for sæderne, som har deres navn ud fra en markant karakter, når det gælder kvalitet og fremtoning: RS. Når du skal vælge sædeindtræk og farver, kan du derfor koncentrere dig om det vigtige: din egen smag. Eksempelvis med designpakken, der fås med læder af typen Valcona med kontrastsyninger og diamantformede syninger i eksklusiv Audi karmesinrød eller RS performance-designpakken med kontrastsyninger og diamantformede syninger i blå.