Audi RS 7 Sportback | Oplev RS 7 Sportback her – Audi Danmark > Audi Danmark | Køb Audi

RS 7 Sportback

Ubetinget dynamik. Audi RS 7 Sportback.

Rendyrket elegance. Utrolig kraft. Innovativ teknologi. Når alt dette kombineres, har man skabt en bil som ingen anden: den nye Audi RS 7 Sportback. Den er unik, når det gælder dynamiske præstationer, men tilpasser sig også til dig takket være den 8-trins tiptronic. Singleframe-grillen har det sorte mønster i bikubelook, som er typisk for RS-modeller, og sætter et markant præg på designet. De innovative Audi Matrix-LED-forlygter fås som ekstraudstyr med ekstra mørkttonede elementer.

Galleri – RS 7 Sportback

Flere billeder
 • Fantastiske & suveræne

  Den nye RS 7 Sportback – highlights
 • Sikkerhed, effektivitet, attraktivt design. Audi Matrix-LED-forlygter
  480x270_ARS7_121003_1.jpg

  Fås som ekstraudstyr: Audi Matrix-LED-forlygter. I disse forlygter er LED-fjernlyset inddelt i en række små individuelle dioder, som arbejder sammen med linser eller reflektorer, som er samlet i serier. De giver altid en særdeles præcis oplysning af vejen og den maksimale lysmængde, uden at det kræver en drejemekanisme.

 • Suveræn kraft. Den nye Audi RS 7 Sportback – udvendigt.
  480x270_ARS7_121005_2.jpg

  Med dens lange motorhjelm, dens sportslige og flydende C-stolpe og skarpt rundede bagende kommer den nye Audi RS 7 Sportback med et nyt design, der sætter et elegant præg. Ud over en række designmæssige detaljer som singleframe-grillen med RS-typisk sort bikubelook forstærkes det dynamiske look også af tre styling-pakker, der fås som ekstraudstyr – mat aluminium, sort højglans og kulfiber. Desuden fås bilen i følgende nye lakfarver: floretsølv metallak, gletsjerhvid metallak, mythossort metallak og sepangblå perleeffekt.

 • En suveræn topatlet. Motoren i den nye Audi RS 7 Sportback.
  480x270_ARS7_141001_1.jpg

  Den 4,0-liters V8 TFSI-motor yder 560 hk og et maksimalt drejningsmoment på 700 Nm. Rendyrket kraft, som det permanente firehjulstræk quattro overfører til vejen med stor selvtillid. Sprinten fra 0-100 km/t er overstået på blot 3,9 sek. RS 7 Sportback imponerer også, når det gælder effektiviteten: Ved dellast frakobler Audi cylinder on demand fire af de otte cylindre.

 • Ubetinget sportslighed. Undervognen på den nye Audi RS 7 Sportback.
  480x270_ARS7_121001_1.jpg

  RS adaptive air suspension med adaptiv støddæmpning er monteret som standard på den nye Audi RS 7 Sportback. Den sænker karrosseriet med 20 mm og giver mulighed for dynamisk kørsel på højt niveau. For dem, der sætter pris på lidt ekstra sportslighed, tilbyder Audi den strammere RS-sportsundervogn plus med Dynamic Ride Control (DRC) som alternativ. Et andet ekstraudstyr er dynamisk styring, som varierer styretøjets udveksling kontinuerligt.

 • Den nyeste generation. Infotainment i den nye Audi RS 7 Sportback.
  480x270_ARS7_D_121009_3.jpg

  Den nye Audi RS 7 Sportback imponerer også, når det gælder infotainment, takket være en lang række innovationer. Eksempelvis har det standardmonterede MMI Navigation plus med MMI touch® nu en endnu mere kraftfuld grafikprocessor fra Audis samarbejdspartner Nvidia.