Audi S1 Sportback | Motor – Audi Danmark > Audi S1 Sportback | Oplev Audi S1 Sportback her – Audi Danmark > A1 > Audi

Din S1 Sportback

Intelligente præstationer.
TFSI® i Audi S1 Sportback.

Maksimal kraft. Maksimal udnyttelse. Enhver bevægelse har en oprindelse. Noget, som har sat den i gang, en idé. Motoren i din Audi S1 Sportback kan også spores tilbage til en første indskydelse af inspiration: mere kraft med mindre brændstof. Lær mere om drivlinjen, som vil bevæge dig på en imponerende måde.

1 af samlet 1 Drivlinjer

2.0 TFSI

2.0 TFSI quattro 6-trins

410.420 kr.

Der blev ikke fundet nogen motor.

I den aktuelt valgte udstyrslinje er der ingen tilgængelige motorer til denne brændstoftype.

Forklaring

  • Slagvolumen
  • HK
TFSI® – sensationelt og sublimt.
256x144_S1140130_large.jpg
231 hk, som får din puls til at stige. Fra 0 til 100 km/h på 5,9 sek. Med en S-specifik motorlyd. Et maksimalt drejningsmoment på 370 Nm. Tophastighed 250 km/h – med et brændstofforbrug på 13,7 km/l ved blandet kørsel. Imponerende præstationer. Øget yderligere med det standardmonterede Audi drive select®.
quattro® – fast greb på vejen
256x144_AS1_131007.jpg
Ligesom alle Audi S modeller er Audi S1 Sportback også udstyret med det permanente firehjulstræk quattro. Det centrale element er her en hydraulisk multipladekobling placeret på bagakslen. Indstillingerne i styreenhedens software er fintunet til at give dynamiske køreegenskaber. Den elektroniske differentialespærring med avanceret torque vectoring er en del af den elektroniske stabilitetskontrol (ESC). Systemet har 2-trins-deaktivering og supplerer multipladekoblingens arbejde med yderligere præcist tilpassede bremseindgreb på de inderste hjul i svinget – de to systemers interaktion giver ekstremt adrætte, præcise og stabile køreegenskaber.