Audi A3 Cabriolet priser og modeller | Klik her >

Audi A3 Cabriolet er en kombination af køreglæde, kvalitet og frihed

Sportslig, alsidig og elegant – Audi A3 Cabriolet imponerer med sine flydende linjer og fuldt automatiske stofkaleche. Teknisk set sætter den åbne 4-sæders model standarden med gennemført letvægtskonstruktion, meget effektive motorer og effektive assistentsystemer. Audi A3 Cabriolet findes i en attraktiv kampagnemodel, som vi kalder Limited Plus. Læs mere om modellen længere nede på siden.

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken. Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information vedrørende lagerbiler eller tag et kig på vores lagerliste på linket nedenfor.

Tid til at bestille din solferie

Audi A3 Cabriolet Sport Limited Plus har mere udstyr, end du nogensinde har drømt om — uden at det koster ekstra. Kampagnemodellen inderholder bl.a. LED forlygter, S line eksteriørpakke, 18" alufælge, parkeringssensor bag, komfortklimaanlæg, adaptiv fartpilot, luftdyser under nakkestøtterne og Audi smartphone interface inkl. Apple CarPlay på husets regning.

Priserne starter fra 399.990 kr. eller 4.595 kr./md.¹ ved privatleasing. Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information.

Kampagnen gælder så længe lager haves. Audi A3 Cabriolet Limited Plus fås med et Service- og reparationsabonnement, der dækker udgifter til service og reparationer, så du undgår uforudsete regninger. Læs mere på audi.dk/sr

Audi A3 Cabriolet Limited Plus

Støjsvag & fuldt automatisk

Som på alle topløse Audi-modeller er Audi A3 Cabriolet udstyret med en fuldt automatisk stofkaleche, der passer perfekt sammen med bilens designlinjer. Kalechen åbner eller lukker automatisk selv ved hastigheder op til 50 km/h. Ved åben kørsel fylder kalechen meget lidt i bagagerummet, og den er lettere end et sammenligneligt foldetag i stål. Dette reducerer den samlede vægt for den topløse, 4-sæders model, ligesom bilens tyngdepunkt sænkes.

Vollautomatisches Stoffverdeck

Funktioner
og infotainment

For at sikre, at alle relevante informationer er i synsfeltet under kørslen, kan Audi A3 Cabriolet fås med fuldt digitalt Audi virtual cockpit som ekstraudstyr. Instrumentenheden med en 12,3” skærm med høj opløsning giver dig et endnu bedre overblik. Et stort udvalg af intelligente teknologier fås også som ekstraudstyr: Derfor kan man tilvælge topinfotainmentsystemet MMI Navigation plus med MMI touch og stemmebetjening – for intuitiv styring – til Audi A3 Cabriolet.

Bedienkonzept & Infotainment
Mere om funktioner og infotainment
Fahrassistenzsysteme

Højere sikkerhed

Med et omfattende udvalg af førerassistentsystemer er kørsel over landet og gennem byen endnu mere sikkert med Audi A3 Cabriolet: eksempelvis med assistenten til tværgående trafik bagved, som advarer dig om mulig kollisionsrisiko, når du bakker. Køassistenten (ekstraudstyr), der arbejder sammen med Audi adaptive cruise control med Stop&Go-funktion, sikrer også endnu større kørselssikkerhed takket være den integrerede afstandsholder.

Koncentreret og stram

Audi A3 Cabriolet er præcis og ekspressiv i alle detaljer; selv fronten udtrykker bilens beslutsomme karakter. Singleframe-kølergrillen med afskårne hjørner øverst er udført i farven stengrå; dens tværfinner og Audi ringene rager frem i et tredimensionelt look. En slank kromramme omkranser kølergrillen. De kileformede forlygter med deres bølgelignende lave hjørner fremstår med en flad profil; en krombelagt vinge konturerer dens interiør.

Exterieur-Design
Download alle
00:00 | 00:00
  • Den kraftfuldt udformede motorhjelm, den iøjnefaldende singleframe-kølergrill og de flade forlygter fremhæver Audi A3 Cabriolets dynamiske fremtoning.

  • Audi A3 Cabriolet er udstyret med en iøjnefaldende kombination af baglygter med individuel baglygtegrafik. Desuden er LED- og Audi Matrix-LED-forlygterne udstyret med dynamiske blinklys, der er indbygget i LED-kombinationsbaglygterne.

  • Audi A3 Cabriolet med iøjnefaldende lysgrafik: bixenonenheder er standardudstyr, LED-forlygter og Audi Matrix-LED-forlygter fås som ekstraudstyr.

  • De forskellige udstyrslinjer tilbyder dig et individuelt valg – i tillæg hertil kan du også vælge S line-sportspakken for et dynamisk udtryk.

  • Interiøret byder på den topkvalitet, som Audi er så kendt for: Rattet med tre eger kan opvarmes som ekstraudstyr.

  • I midten af enheden: den runde dreje-/trykknap og den tilhørende ring, som belyses med hvidt i forbindelse med MMI touch (ekstraudstyr). På overfladen sidder den berøringsfølsomme touchpad.

  • Et andet af bilens højdepunkter er det innovative betjenings- og visningskoncept i det fuldt digitale Audi virtual cockpit (ekstraudstyr).

  • Audi phone box i midterarmlænet kobler en kompatibel mobiltelefon trådløst op med bilens antenne via nærfeltsopkobling og giver mulighed for induktiv opladning.

  • Den eksklusive hi-fi-løsning: Bang & Olufsen-soundsystemet (ekstraudstyr).

Progressiv lysteknologi

Nat bliver til dag: Audi Matrix-LED-forlygterne (ekstraudstyr) giver en meget klar og jævn oplysning af vejen. Modkørende og forankørende køretøjer registreres og fades ud inden for de systemmæssige grænser, således at andre områder mellem og ved siden af dem fortsat er fuldt oplyste. Meget adaptiv lysfordeling forbedrer ikke kun belysningen af vejbanen, men sikrer tillige større sikkerhed og komfort. Derudover understreger det dynamiske blinkende lys den progressive lysteknologi – også på bilens hækparti.

Lichttechnologie
Mere om lysteknologi

Sportslig & dynamisk

Audi A3 Cabriolet er også udstyret med avanceret transmissionsteknologi. 1.8 TFSI-motoren er koblet sammen med en syvtrins S tronic, og sammen med køredynamiksystemet Audi drive select (standard på Ambition), tilbyder den lynhurtige dobbeltkoblingsgearkasse en rullefunktion, som yderligere reducerer brændstofforbruget. 1.4 TFSI cylinder on demand-motoren overfører kraften til forhjulene via en manuel gearkasse. quattro-firehjulstræksystemet vil også kunne bestilles til A3 Cabriolet.

*Brændstofforbrug ved blandet kørsel i km/l*: 17,5-19,6; CO2-emission ved blandet kørsel i g/km*: 117-129 g/km

Fahrdynamik

Komfortabel og innovativ

Højdepunktet i interiøret i Audi A3 Cabriolet er Audi virtual cockpit. Desuden sikrer rattet med tre eger og varme (ekstraudstyr) samt massagefunktionen, der kan bestilles som ekstraudstyr til førersædet, øget komfort og behagelig kørsel. De forskellige udstyrslinjer tilbyder dig et individuelt udvalg – i tillæg til basisudstyret kan du også vælge S line-sportspakken for et dynamisk udtryk.

Interieur-Design

Sportslig, elegant & åben

Med en længde på 4,42 meter og en akselafstand på 2,60 meter har Audi A3 Cabriolet en sportslig fremtoning på vejen. I basisversionen vejer den åbne 4-sæders model kun 1.345 kilo.

A3 Cabriolet
1
Privatleasing via Nordania Finans. Løbetid 36 mdr. 15.000 km/år., førstegangsydelse 20.000 kr., etableringsomk. 4.945 kr., samlet pris for 36 mdr.: 190.365 kr. ekskl. dækaftale, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Audi A3 Cabriolet Limited Plus 35 TFSI 150 hk S tronic. Forbrug v/bl. kørsel: 14,9 km/l. CO2: 154 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr.