Audi A3 Sportback e-tron | Oplev A3 e-tron her – Audi Danmark > A3 > Audi

A3 Sportback e-tron

Ændrer verden. Ikke hverdagen.

Fremtidens mobilitet rummer mange udfordringer. Audi har svaret: Audi A3 Sportback e-tron. Den kompakte bil i premiumklassen med plug-in-hybriddrivlinje er særdeles velegnet til hverdagsbrug. Den kombinerer styrkerne ved en elektrisk drivlinje med fordelene ved en forbrændingsmotor. Den byder på elektrisk kørsel med lang rækkevidde takket være den kraftfulde 4-cylindrede motor. Udfordringen er taget op.

Højdepunkterne

Opladning på den nemme måde

Ladekonceptet i A3 Sportback e-tron er lige så avanceret som selve bilen. A3 Sportback e-tron kan oplades på 2,5 timer via et industristik eller ved en offentlig ladestation via ladetilslutningen, som er placeret bag de fire ringe på Audi single-frame-kølergrillen, og ladeudstyret. Med et almindeligt husholdningsstik varer opladningen under 4 timer.

Hvorfor vælge en e-tron?

Elbilskørsel uden begrænsninger i dagligdagen: Med bilens plug-in-hybriddrivlinje byder A3 Sportback e-tron på det bedste fra begge verdener: Stor effektivitet, emissionsfri kørsel med elmotoren, sportslig køredynamik, lang rækkevidde og en række opladningsmuligheder både ude og hjemme. Oplev den nye A3 Sportback e-tron – hverdagsbrug, hver dag.

00:00 | 00:00