Assistentpakke inkl. MMI Navigation plus med MMI touch

Assistentpakken kombinerer funktionerne i de følgende assistentsystemer:

Audi pre sense front
Parkeringsassistent med parkeringssystem plus
Adaptiv kørselsassistent
Emergency assist
Effektivitetsassistent
Kamerabaseret vejskiltegenkendelse

Den adaptive kørselsassistent kombinerer funktionerne i den adaptive fartpilot med active lane assist og hjælper også, når vejen snævrer ind. Den adaptive kørselsassistent hjælper føreren med at accelerere, bremse og holde hastighed samt afstand, ligesom systemet hjælper med at holde bilen i vognbanen. Dette kan øge kørekomforten, særligt på lange køreture.
Systemet opretholder hastighed og afstand til det forankørende køretøj og hjælper bekvemt føreren med at holde bilen i vognbanen med blide, korrigerende styreindgreb i hastighedsområdet fra 0 til 210 km/h. Samtidig forbliver den indstillede hastighed konstant, og systemet reagerer på forankørende køretøjer ved at styre afstanden til disse. Bilen begynder at køre igen automatisk, eller den starter igen efter at have holdt stille kortvarigt, hvis fornyet start udløses af føreren. Takket være de mange parametre, som der tages højde for, gør den adaptive kørselsassistent det så behageligt som muligt at køre med hastigheder mellem 0 og 210 km/h og i situationer med trafikpropper.
Den adaptive kørselsassistent anvender den radarsensor, der er indbygget i fronten af bilen, frontkameraet og ultralydssensorer til kontinuerligt at overvåge omgivelserne rundt om bilen. Føreren er altid ansvarlig for at styre bilen og kan tilsidesætte den adaptive kørselsassistent på et hvilket som helst tidspunkt. Desuden understøttes systemet af rattet, som registrerer, om føreren holder hænderne på rattet.
Effektivitetsassistenten hjælper føreren med at opnå en forudseende kørestil, som fremmer brændstofeffektiviteten. I forbindelse med MMI Navigation plus med MMI touch response anvender den adaptive fartpilot data fra effektivitetsassistenten til adaptiv hastighedskontrol, selv når der ikke er nogen forankørende køretøjer. For at kunne gøre dette anvender systemet informationer om kurveradiusser, indfaldsveje til byer og hastighedsgrænser, der er gemt i navigationsdataene. Systemet understøttes af informationer fra den kamerabaserede vejskiltegenkendelse, som også er inkluderet. I forbindelse med en automatisk gearkasse tilbyder effektivitetsassistenten også målrettet kontrol af motorens effektivitet og rullefaser, hvilket opmuntrer til en økonomisk kørestil med adaptiv fartpilot og fartpilot.

Emergency assist er en udvidelse af den adaptive kørselsassistent eller vognbaneassistenten, og inden for systemets grænser registrerer det, om føreren er inaktiv. I disse tilfælde giver systemet føreren en visuel, akustisk og mærkbar advarsel. Hvis føreren ikke svarer, overtager systemet kontrollen over bilen og bringer den til standsning i dens egen vognbane samtidig med, at havariblinket tændes.

Effektivitetsassistenten hjælper føreren med at opnå en forudseende kørestil, som fremmer brændstofeffektiviteten. I forbindelse med MMI Navigation plus med MMI touch anvender den adaptive fartpilot data fra effektivitetsassistenten til adaptiv hastighedskontrol, selv når der ikke er nogen forankørende køretøjer. For at kunne gøre dette anvender systemet informationer om kurveradiusser, indfaldsveje til byer og hastighedsgrænser, der er gemt i navigationsdataene. Systemet understøttes af informationer fra den kamerabaserede vejskiltegenkendelse, som også er inkluderet. Effektivitetsassistenten tilbyder også målrettet kontrol af motorens effektivitet og rullefaser, hvilket opmuntrer til en økonomisk kørestil med adaptiv fartpilot og fartpilot.
73b36ad8-0ed6-41fa-90b3-148e204a392a.jpg

Kamerabaseret vejskiltegenkendelse

3223b120-6709-45cd-ac90-75c559fb600b.jpg

Parkeringsassistent med parkeringssystem plus

b15d7ad6-acf5-4a12-8e04-73b8d1d741ed.jpg

MMI Navigation plus med MMI touch

ad55f136-ac1f-449f-be6b-fae1a884faf1.jpg

Adaptiv hastighedsassistent

Dine fordele
  • Ved tilvalg af Technology Selection fås Assistentpakken til en attraktiv pris.