Komfortnøgle i forbindelse med tyverialarm

- 7AL: Tyverialarm
Tyverialarmen anvendes til overvågning af døre, motorhjelm og bagklap. Safelock-funktionen, som er knyttet til dørlåsene, forhindrer, at dørene kan åbnes indefra, når bilen er blevet låst med bilnøglen (tilgængelig i bestemte lande). Tyverialarmen har også følgende funktioner tilknyttet: ultralydsovervågning af kabinen (kan deaktiveres), tyverialarm ved hjælp af en hældningsvinkelsensor og et horn med batteri-backup, hvis der manipuleres med ledningsnettet.
- 4K6: Komfortnøgle med Safelock
Komfortnøglen tilbyder en nem måde, hvorved man kan kontrollere adgangs- og motorstartsystemet uden at skulle bruge nøglen aktivt. Det elektroniske adgangs- og kørselsgodkendelsessystem giver dig mulighed for at låse bilens døre og bagklappen op via trådløs kommunikation mellem nøglen og bilen og låse den igen via sensorerne i dørhåndtagene. Du skal blot have komfortnøglen med dig. Motoren startes og standses via motor-start-stop-knappen.

I forbindelse med den elektriske bagklap (fås som ekstraudstyr) kan du låse bagklappen op og låse den bekvemt med en fodbevægelse (sparkebevægelse) ved bagenden af bilen.