Den ultimative forbindelse. Direkte fra internettet. Begrebet Audi connect dækker over alle applikationer og udviklinger, der forbinder nuværende og fremtidige Audi modeller med internettet, ejeren og infrastrukturen. Med Audi connect får du eksempelvis fordel af markant bedre ruteplanlægning takket være trafikinformation i realtid fra internettet. Audi connect tilbyder en lang række infotainment- og entertainment-funktioner og tager bekvemmelighed og køreglæde til et helt nyt niveau. Audi connect gør det nemt for førere at hente information om ledige parkeringspladser, tjekke den aktuelle trafiksituation og få vejrudsigten for deres destination. Og takket være Wi-Fi-hotspot kan bagsædepassagerer anvende deres bærbare computer eller andre mobile enheder til at tilgå information og e-mails – lige så bekvemt og sikkert som på kontoret.

Tjenesterne er tilgængelige via et SIM-kort, som er permanent installeret i bilen. Omkostningerne ved dataforbindelsen er inkluderet i prisen på tjenesterne. Dataforbindelsen for Wi-Fi-hotspot, brug af online-radio- og hybridradiotjenester såvel som for yderligere tjenester, som udbydes gennem en Audi smartphoneapp, er ikke inkluderet.
Dataforbindelsen for Wi-Fi-hotspot, brug af online-radio- og hybridradiotjenester såvel som for yderligere tjenester, der tilbydes gennem en Audi smartphoneapp, etableres via SIM-kortet, som er permanent installeret i bilen, og et betalt dataabonnement fra Audi udbyderen.

Audi connect Navigation & Infotainment omfatter innovative tjenester fra Audi connect. De forvandler ikke blot MMI til et visuelt højdepunkt, men giver også mulighed for intelligent navigation, optimeret entertainment under kørslen samt nyttig information om omgivelserne omkring dig eller din destination. Audi connect Navigation & Infotainment-pakken inkluderer:

- online-POI'er
- parkering ved vejen
- online-trafikinformation
- advarsler om farlige situationer
- online-vejskilteinformation
- vejrinformation
- myAudi-navigation
- Wi-Fi hotspot
- online-nyheder
- online-mediestreaming
- brugerprofiler