Audi connect Navigation & Infotainment Plus

Den ultimative forbindelse. Direkte fra internettet:
Begrebet Audi connect dækker over alle systemer og udviklinger, som sammenkobler nuværende og fremtidige Audi modeller med internettet, ejeren og infrastrukturen. Med Audi connect kan du takket være de nyeste trafikinformationer fra  internettet blandt andet nyde godt af en markant bedre ruteplanlægning. Audi connect skaber infotainment- og entertainmentfunktioner og løfter komforten og glæden ved bilen op på et nyt niveau. Med Audi connect får man bekvemt informationer om ledige parkeringspladser, De seneste nyheder og den aktuelle vejrudsigt for den planlagte navigationsdestination kan vælges. Via Wi-Fi-Hotspottet kan bagsædepassagerer med bærbar pc på en komfortabel og sikker måde hente vigtige informationer, data og e-mails på deres tablet eller andre bærbare apparater som på et hjemmekontor.

Tjenesterne fungerer via et SIM-kort, der er fast installeret i bilen. Prisen for dataforbindelserne er inkluderet i prisen for tjenesterne. Undtaget herfra er dataforbindelsen til Wi-Fi-hotspottet, anvendelse af tjenesterne onlineradio og hybridradio samt andre via en Audi Tjenester udbudt til smartphone-app. Dataforbindelsen til Wi-FI-hotspottet, brugen Tjenesterne radio og hybridradio samt andre tjenester udbudt via en Audi smartphone-app sker via det SIM-kort, der er fast monteret i bilen, og
et dataabonnement mod betaling hos Audis udbyder. Informationer om abonnementspriser og bestilling findes på www.my.audi.com.