Audi connect Nødopkald & Service med bilstyring

Audi connect Nødopkald & Service-tjenesterne giver en følelse af sikkerhed på alle ture uanset hvad der sker, og hvor du skal hen. Fx udløses et automatisk nødopkald til Audi nødopkaldscentralen i tilfælde af et alvorligt uheld. Ved hjælp af de bilinformationer, der sendes automatisk, kan der hurtigst muligt sørges for hjælp. Også i tilfælde af et havari eller en mindre alvorlig ulykke er hjælpen nær med onlinenødopkald og Audi skadeservice. 

Pakken indeholder følgende tjenester:
▪ Audi connect nødopkald
▪ Vejhjælpsopkald online
▪ Audi skadeservice
▪ Servicebesøg online 

Audi connect Remote & Control

Tjenesterne i Audi connect Remote & Control kobler bilen sammen med smartphonen. Med myAudi appen, kan man få fjernbetjent adgang til bilen, og se den seneste parkeringsposition samt den aktuelle bilstatus. Dette omfatter blandt andet den  aktuelle tank- og oliepåfyldningsstand, den aktuelle kilometerstand, det næste serviceeftersyn samt oplysninger om, hvorvidt døre og ruder er lukkede. Om nødvendigt kan bilen aflåses og låses op via fjernbetjening. Særligt ekstraudstyr kan desuden drage nytte af onlineopkoblingen. Således kan parkeringsvarmen startes eller programmeres via myAudi appen, sendes en push-meddelelse til smartphonen ved udløsning af tyverialarmen.

Pakken indeholder følgende tjenester:
▪ Parkeringsposition
▪ Bilstatus
▪ Fjernstyret låsning og oplåsning
▪ Fjernbetjening af parkeringsvarme
▪ Information fra tyverialarm 

Tjenesterne fungerer via et SIM-kort, der er fast installeret i bilen. Prisen for dataforbindelserne er inkluderet i prisen for tjenesterne. Undtaget herfra er dataforbindelsen til Wi-Fi-hotspottet, anvendelse af tjenesterne onlineradio og hybridradio samt andre via en Audi smartphone tilbudte tjenester.

Tjenesterne onlineradio, hybridradio og andre via Audi smartphone-appen tilbudte tjenester sker via det i bilen fastmonterede SIM-kort og en gebyrpligtig datatakst fra Audi udbyderen. Informationer om abonnementspriser og bestilling findes på
www.my.audi.com