Audi A5 Coupé | Oplev sportslighed og elegance med A5 Coupé > A5 > Audi

A5 Coupé

Audi A5 Coupé

Sportslighed og elegance. Audi A5 Coupé sætter nye standarder. Det formfuldendte design er blevet moderniseret og er nu mere raffineret. Den nydesignede front med Audi Matrix-LED-forlygter (ekstraudstyr) har endda sin dynamiske funktion i tomgang. Når det gælder teknikken, er A5 Coupé absolut førende: Foruden det nye karrosseri imponerer Audi A5 med en helt ny undervogn, højtydende køreteknologi, innovativt infotainmentudstyr og førerassistentsystemer.

Billeder og videoer

Hold dig orienteret, før du starter din konfiguration – og modtag nogle værdifulde forslag til din helt personlige model. Alle billeder er også tilgængelige til separat eller samlet download.

Se selv
00:00 | 00:00

Audi A5 Coupé – highlights

 • 563x317_AA5_D_161043.jpg
  Udvalg af teknologi til A5

  Stedet hvor visioner bliver til virkelighed. Gør din Audi A5 endnu mere innovativ – med udvalget af teknologi som ekstraudstyr.

  Flere detaljer
 • 563x317_AA5_161003.jpg
  Audi A5

  Den nye Audi A5 Coupé sætter nye standarder. Her kan du finde flere billeder og informationer om den nye Audi A5.

  Se mere
Form

Den nye Audi A5 kombinerer elegance og premiumklasse med avanceret teknologi, køreglæde, dynamik og kraft. Coupéen viser, hvordan et emotionelt fremskridt kan formes i de sydtyrolske alper ved hjælp af teknologi, og hvordan man kan finde imponerende stil i bjergene.

Flere detaljer
Den perfekte bølge

Med Audi A5 skabte mærket med de fire ringe i 2007 et ægte designmæssigt ikon. Nu kommer anden generation – med et mere raffineret og endnu mere friskt look. Det centrale designelement er den tredimensionelle skulderlinje, der er formet som en bølge.

Flere detaljer
 • 1920x1080_AA5_161001_v2.jpg
  Udstyrspakkerne til A5 Coupé

  I den nye A5 Coupé har du plads nok til dine egne idéer. Du kan fx individualisere bilen med udstyrspakker med fokus på design og sport. A5 designpakkerne tilfører elegante detaljer til bilens eksteriør inklusive singleframe-kølergrill i titansort med lameller i krom eller andre varianter. Udstyrsversionen A5 sport har fokus på dynamik med eksempelvis afgangsrør i krom, diffusor i bilens farve eller S line-sportspakken (ekstraudstyr).