Audi RS 5 Coupé | Se prislisten eller book en prøvetur > A5 > Audi

RS 5 Coupé

Audi RS 5 Coupé. Intens, elegant og æstetisk.

Den nye Audi RS 5 Coupé kombinerer elegant æstetik med klassiske RS-præstationer. Med 2.9 TFSI V6-biturbomotoren med 450 hk og et maksimalt drejningsmoment på 600 Nm får du en sportslig og kraftfuld motor. RS 5 Coupé accelererer fra 0 til 100 km/t på 3,9 sek., og tophastigheden er 250 km/t. Hvis du ønsker det, kan tophastigheden øges til 280 km/t.

Galleri

Download alle
00:00 | 00:00
 • Kraft

 • 450

  Hk

 • Maksimalt drejningsmoment

 • 600

  Nm

 • Acceleration

 • 3,9

  sekunder

 • 0 - 100 km/t

563x317_ARS5_D_171002_RGB_2.jpg

Den markant forøgede kraft og effektivitet i RS 5 Coupé kommer fra den nyudviklede sekscylindrede motor. De to turboladere er placeret centralt mellem cylinderrækkerne. Luften føres ud af den pågældende turbolader og ind i forbrændingskamrene, hvilket giver en spontan og dynamisk respons - uanset hastigheden. RS 5 Coupé accelererer fra 0 til 100 km/t på 3,9 sek. Bilens maksimale drejningsmoment på 600 Nm (170 Nm mere end den tidligere model) er tilgængeligt i et bredt område fra 1.900 til 5.000 omdr./min. Med RS-designpakken (ekstraudstyr) kan tophastigheden øges til 280 km/t. Kraften dertil skabes ved hjælp af den sportslige 8-trins tiptronic med optimerede skiftetider, som er bedre end det permanente quattro-firehjulstræk med midterdifferentiale, der er standardudstyr. Trækkraften, der fordeles i forholdet 40:60, gør dynamiske køreegenskaber til en selvfølge sammen med optimalt vejgreb og samtidig den bedst mulige sikkerhed. Den robuste RS-lyd er med til at fremhæve motorens kraft.
563x317_ARS5_171004_RGB.jpg

Dynamikken bliver tydelig, så snart motoren er startet. Med Audi drive select kan man tilpasse forskellige køreindstillinger i et spektrum fra selvsikkert sportslig til decideret dynamisk. Derudover kan føreren foretage sine egne individuelle indstillinger for at gøre køreoplevelsen i RS 5 Coupé til en endnu større nydelse. Den standardmonterede RS-sportsundervogn giver markant bedre køreegenskaber i forhold til den foregående model. Alternativt kan man vælge sportsundervogn plus med Dynamic Ride Control (DRC), keramiske bremser og dynamisk styring med RS-specifikke indstillinger. Som konkret tilpasning til RS 5 Coupé reduceres bilens nikke- og vippebevægelser, hvorved vejbeliggenheden forbedres. Støddæmpernes karakteristik kan tilpasses i tre trin, så man kan foretage optimale indstillinger til hver vognbane. RS 5 Coupé vejer 60 kg mindre end sin forgænger og vejer i alt 1.655 kg. En optimeret forbrændingsproces med reduceret kompression gør RS 5 Coupé endnu mere effektiv.

Karakterstyrke ned til mindste detalje.

RS 5 Coupé er udviklet til at inkorporere de markante motorsportsdetaljer fra Audi 90 quattro IMSA GTO: store luftindtag med den RS-typiske bikubestruktur, en bredere og lavere singleframe-kølergrill, vandrette luftindtag og -udtag og de RS-typiske sider, der med sine kraftfulde kurver fremhæver de brede hjulkasser. Sportsligheden er også åbenlys bagest på bilen. Spoilerkanten, den RS-specifikke diffusorindsats og ovale afgangsrør udgør en del af RS-karakteren. Disse detaljer kan personliggøres endnu mere med stylingpakkerne (ekstraudstyr), hvor du kan vælge mat aluminium, sort højglans eller fine kulfiberdetaljer. Taget kan udføres i kulfiber med synlig struktur (ekstraudstyr).

En eftertragtet plads for de sportslige.

Kommandocentralen i RS 5 Coupé er fortsat holdt helt i sort. Kabinen i RS 5 Coupé fastholder det højtydende look med RS-sportssæder i læder af typen Feinnappa, eventuelt med diamantformede syninger og sømme i kontrastfarve (ekstraudstyr), som giver optimal sidestøtte og passer til RS-sportskonturlæderrattet med gearskiftekontakter. RS-logoet er placeret på sæderne, på rattet, på panellisterne og på gearknoppen. Der kan også tilføjes markante detaljer med RS-designpakken (ekstraudstyr) – eksempelvis i form af røde kontrastsyninger på rattet, gearknoppen og midterkonsollen. Med Audi virtual cockpit (ekstraudstyr) vises vigtige oplysninger direkte i dit synsfelt ved hjælp af tydelige displays i høj opløsning, blandt andet RS-specifikt indhold såsom G-måler, gearskifteindikator, dæktryk eller temperatur. Derved kan du nyde din RS endnu mere.

Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 11,5 km/l; CO2-emission ved blandet kørsel: 197 g/km¹