Audi S5 Coupé | Oplev den progressive og sportslige S5 > A5 > Audi
  • stage_exterior_front.jpg

S5 Coupé

Sportslig elegance.
Audi S5 Coupé

Et emotionelt design og præstationer på niveau med en sportsvogn – denne kombination får du med Audi S5 Coupé. Kabinen byder på et elegant design i høj kvalitet og intuitive infotainmentteknologier.

Download alle
00:00 | 00:00
  • De markant udformede paneler kan blandt andet ses fra siden på Audi S5 Coupé

  • Den brede, lavt placerede singleframe-grill giver Audi S5 Coupé¹ et ekstra sportsligt look

  • Audi S5 Coupé leveres med 18”-fælge som standard. 19”- og 20”-fælge fås som ekstraudstyr.

  • Audi S5 Coupé accelererer fra 0-100 km/h på 4,8 sek. (brændstofforbrug ved blandet kørsel*: 16,1 km/l, CO₂-emission ved blandet kørsel*: 161-163 g/km)

  • udi S5 Coupé¹ udstråler sin sportslige natur og progressivitet.

  • Et highlight i kabinen er de standardmonterede sportssæder med S-logo.

  • Audi virtual cockpit (ekstraudstyr) er placeret lige foran dig.

  • Audi S5 Coupé har ambientebelysningspakke som standardudstyr, mens du kan vælge kontur-/ambientebelysningspakken i flere farver som ekstraudstyr.

  • Den standardmonterede 8-trins tiptronic-gearkasse betjenes via gearvælgeren med S-logo i midterkonsollen.

En sportslig natur i tal

Ydelse

255

kW

(347 hk)

Drejningsmoment

700

Nm

(516,3 lb-ft)

Acceleration

4,8

sek.

0 to 100 km/h

Motor med højt drejningsmoment

3.0 TDI-motoren (brændstofforbrug ved blandet kørsel: 16,1 km/l, CO₂-emission ved blandet kørsel: 161-163 g/km) i Audi S5 Coupé imponerer med sine præstationer og effektivitet takket være mildhybridsystemet. Den udgør den mest kraftfulde version i vores palette af V6-dieselmotorer. Takket være turboladeren, ydelsen på 347 hk og det høje drejningsmoment på 700 Nm accelererer S5 Coupé fra 0-100 km/h på 4,8 sek. Den elektronisk begrænsede tophastighed ligger på 250 km/h.

Mere om drivlinjen

Dynamisk eksteriør

Store overflader, skarpe kanter, et spændende spil mellem lys og skygge – det udvendige design på Audi S5 Coupé¹ er integreret i vores progressive designsprog. Den gennemgående skulderlinje, der slår et sving hen over hjulkasserne, er et synligt tegn på det standardmonterede permanente firehjulstræk quattro. Den brede, lavt monterede singleframe-grill med dobbelte, specielt udformede aluminiumslameller dominerer bilens front. Den er flankeret af de standardmonterede LED-forlygter. Den forreste stødfanger har en markant tredimensionel udformning. Eksempelvis omfatter udvalget af lakfarver til Audi S5 Coupé¹ farverne kvantumgrå, daytonagrå og turboblå. De seksstemplede kalibre med S-logo, som ekstraudstyr med rød lakering, udgør en iøjnefaldende kontrast.

Mere om eksteriøret

En sportslig karakter

De sportslige linjer videreføres fra bilens ydre og ind i kabinen i Audi S5 Coupé. Designet er karakteriseret ved vandrette linjer, et bredt luftdysepanel og store dekorflader, som opdeler instrumentpanelet. Hele rummet i kabinen – fra loftbeklædningen til bundbeklædningen – er domineret af en elegant sort farve. Mens sportssæder med S-brodering er standardudstyr, kan du som ekstraudstyr vælge S-sportssæder med integreret hovedstøtte, diamantformede syninger og massagefunktion. De belyste dørpaneler med aluminiumsindlæg, sportslæderrattet med multifunktion plus og elementet omkring tiptronic-gearvælgeren er forsynet med S-logoet med en rød firkant og er en del af standardudstyret.

Nem betjening

MMI-systemet i Audi S5 Coupé byder på en gennemført betjeningslogik. Topversionen (ekstraudstyr) er MMI Navigation plus med MMI touch og 8,3” skærm. Systemet kobler Audi S5 Coupé¹ op med internettet via LTE og omfatter et Wi-Fi-hotspot. De mange internettjenester fra Audi connect³ følger med og kan benyttes i bilen – fx onlinetrafikinformation. Denne tjeneste giver dig eksempelvis advarsler om trafikproblemer på et tidligt tidspunkt og i realtime og foreslår alternative ruter – på motorveje, på landeveje og i byen. Den gratis myAudi-app⁴ kobler din smartphone op med din Audi S5 Coupé¹. Audi virtual cockpit (ekstraudstyr) viser alle vigtige informationer på systemets 12,3” skærm. Du kan vælge mellem tre forskellige visninger.

Mere om Bang & Olufsen Sound System

Assistance i baggrunden

Et bredt udvalg af førerassistentsystemer gør kørslen i Audi S5 Coupé endnu mere afslappet, komfortabel og sikker. De systemer, der er ekstraudstyr, kan bestilles individuelt eller kombineret i forkonfigurerede pakker som fx ”By” til bykørsel og ”Tur” til lange strækninger. Et eksempel er drejeassistenten (ekstraudstyr), som kan registrere modkørende trafik, når man skal dreje til venstre, eller andre kritiske situationer inden for de systemmæssige grænser og gribe ind med en opbremsning.