Audi A6 Avant 55 TFSI e priser og modeller | Plug-in-hybrid >

Elektrisk rækkevidde

65

km³,¹⁵

Acceleration (0–100 km/t)

5,7

sek.¹⁵

Systemydelse

270

kW¹⁵

A6 Avant TFSI e

698.755 kr.*

Brændstofforbrug, ved blandet kørsel*Benzin: 71,4 km/l | El: 24,7 kWh/100 km

CO₂-emissioner, ved blandet kørsel *: 32 g/km

Fortsæt konfiguration
Clever ladeboks

MMI SystemMMI System

Note: Billedet viser en Audi A6 Limousine.

Temaer i AudiTemaer i Audi

Note: Billedet viser en Audi A6 Avant. Baggrund i MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi A6 Limousine TFSI e

FAQ - Ofte stillede spørgsmål
Hvad er ladetiden og maks. ladeeffekt for Audi A6 Avant TFSI e?
Audi A6 Avant plug-in hybrid kan lade op til 7,4 kW AC og tager ca, 2,5 time at lade batteriet op.
Hvor meget bagagerumsplads er der i Audi A6 Avant TFSI e?
Der er plads til 405 l og 1.535 l, når bagsæderne er slået ned.

Mere information

¹De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
²For bilen foreligger der udelukkende forbrugs- og emissionsværdier i henhold til WLTP, og ikke i henhold til NEDC.
³Elektrisk rækkevidde ved blandet kørsel i henhold til WLTP, gælder for 18”-20” fælge.
⁴Kan medføre et forøget brændstofforbrug.
⁵Ladekapaciteten afhænger af det leverede industristik og den markedsspecifikke strømforsyning.
⁶Et tilbud fra Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
⁷Du kan finde flere informationer om e-tron Charging Service på https://e-tron.charging-service.audi/web/audi-gb
⁸Det nævnte udstyr er ekstraudstyr mod merpris.
⁹En myAudi-brugerkonto og en dataforbindelse er påkrævet for at kunne bruge de forskellige apps.

Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc eller tilknyttede selskaber. Amazon Alexa-appen er kun tilgængelig i følgende lande: Tyskland, Østrig, Storbritannien, Frankrig, Spanien, Italien og USA. En Amazon-brugerkonto er påkrævet for at bruge funktionen. Ansvaret for funktionerne og indholdet i Amazon Alexa ligger hos Amazon. Nogle Alexa-funktioner afhænger af Smart Home-teknologi. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch response skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner. Leveringen af adgangen til Amazon Alexa påhviler Amazon og kan ikke garanteres i mere end 3 år efter købet af bilen.
¹⁰Kontakt din Audi partner for at få informationer om tilgængeligheden. Apple og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Apple Inc. eller tilknyttede selskaber. Apple Music er en del af Audi connect Navigation & Infotainment. Den generelle tilgængelighed af Apple Music afhænger af det enkelte land. Et dataabonnement og en brugerkonto hos Apple Music er påkrævet. Der kan opstå ekstra omkostninger ved dette. Apple Music forbeholder sig ret til at deaktivere tjenesten til enhver tid. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, kan du kontakte din Audi partner.
¹¹Amazon Music er en del af Audi connect Navigation & Infotainment. Amazon Alexa er en del af Audi App Store og smartphone interface.

Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc eller tilknyttede selskaber. Amazon Alexa-appen er kun tilgængelig i følgende lande: Tyskland, Østrig, Storbritannien, Frankrig, Spanien, Italien og USA. En Amazon-brugerkonto er påkrævet for at bruge funktionen. Ansvaret for funktionerne og indholdet i Amazon Alexa ligger hos Amazon. Nogle Alexa-funktioner afhænger af Smart Home-teknologi. Systemsproget i MMI Navigation plus med MMI touch response skal indstilles til et sprog, som understøttes af Amazon Alexa. Du kan få yderligere informationer om tilgængeligheden hos din Audi partner. Leveringen af adgangen til Amazon Alexa påhviler Amazon og kan ikke garanteres i mere end 3 år efter købet af bilen. Audiostreaming via Alexa kræver et dataabonnement mod betaling fra en Audi partner. Brugen af Amazon Music kan medføre ekstra omkostninger.
¹²Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed. Den aktuelle kompatibilitet med iOS-/Android-styresystemerne kan findes i beskrivelsen af myAudi-appen i den pågældende app-store. Kræver forudgående registrering på www.my.audi.com.
¹³En del af Audi connect Navigation & Infotainment (IT3).

Brugen af holoride-teknologien er kun tilladt på anden sæderække.

Anvendelse af et 3D-VR-headset under køreturen:
- er kun tilladt for passagerer på anden sæderække på de yderste siddepladser
- er tilladt for personer med en højde på over 1,5 m
- er kun tilladt, hvis personen, som benytter 3D-VR-headsettet, ikke kan nå et objekt foran sig (fx bagsiden af forsædet) med komplet strakt arm (inklusive strakte fingre)
- er kun tilladt, hvis de nødvendige sikkerhedsfunktioner (fx monteringsbeslag) er fastgjort til 3D-VR-headsettet

Du kan læse flere informationer om holoride-systemet på www.holoride.com.
¹⁴Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed.
¹⁵De anførte værdier gælder udelukkende for Audi A6 Limousine 55 TFSI e: For bilen foreligger der udelukkende forbrugs- og emissionsværdier i henhold til WLTP, og ikke i henhold til NEDC.
¹⁶De viste opladningstakster og ladekortet tilbydes af Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). En myAudi-brugerkonto og myAudi-appen er en forudsætning for en aftale om disse takster. Audi modellen (ved hjælp af bilens stelnummer) og en primær bruger skal være registreret i myAudi-appen. Abonnementet har en fast løbetid på 12 måneder og ophører automatisk efter denne periode. Almindeligt varsel om opsigelse er ikke muligt i denne periode.

Der kan opstå ekstra omkostninger afhængigt af dit mobilabonnement.

Alle viste priser er inklusive moms. Gælder i Tyskland. Priserne for andre lande kan ses via takstoplysningerne (se oversigten over taksterne) og via myAudi-appen. Bilens stelnummer er påkrævet for at registrere din bil i myAudi-appen. Det har været muligt at indgå en aftale med Audi charging siden 1. januar 2023.
Ladeløsningen udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar.
*Installation: Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave-eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation
**Clever One: Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + evt. installation Energitillæg: Hvis den gennemsnitlige indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg Ladeboks & tilbagebetaling: Ladeboksen udlånes af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den månedlige tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gennemsnitlige strømpris mellem kl. 23-06 i måneden. Dækningen af dine strømomkostninger til opladning afhænger af din elaftale og tidspunktet, du lader. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling.
***Clever Box: Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 11.197 kr.