Audi A7 Sportback priser og modeller | Hathcback | Se her >
 • stage_exterior_front.jpg

A7 Sportback

Audi A7 Sportback.
Unik, kraftfuld og med en fantastisk køreglæde.

Unik og umiskendelig – A7. Fra de skarpe lygter med den unikke lyssignatur over den lodrette front med bred singleframe og den coupélignende silhuet til den skulpturelle bagende – Audi A7 Sportback beretter om et revolutionerende designsprog og bærer samtidig på de klassiske quattro-gener. Beviset på, at man kan være tro mod sit ophav, samtidig med at man opfinder det på ny.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_InlineMediaGalerie_Modul3_AA7_171011.jpg
1920x1080_InlineMediaGalerie_Modul3_AA7_171011.jpg
 • Dynamik i sin smukkeste form: Fra de store flader over de skarpe kanter og de atletisk spændte linjer udstråler A7 Sportback progressivitet fra hvert eneste perspektiv.

 • En coupés design, plads som en sedan og alsidig som en Avant – A7 Sportback forener det bedste fra alle verdener og er et dynamisk multitalent til arbejde og fritid.

 • Lang akselafstand, korte overhæng. A7 Sportbacks silhuet er præget af spænding og sport. Markante konturer fremhæver hjulene og skaber en relation til Audis quattro-gener.

 • Den lange bagklap slutter i en markant og elegant kant og integrerer en spoiler, der kører automatisk ud ved 120 km/h. Et fladt, gennemgående lysbånd forbinder baglygterne med hinanden og sætter yderligere præg.

 • A7 Sportbacks udvendige design er udtryk for det nye designsprog, som Audi præsenterede med konceptbilen Prologue. Det nye lygtedesign med unik lyssignatur er særligt karakteristisk.

 • Vejvisende design for en vejvisende generation: Audi A7 Sportback kombinerer progressivitet, prestige og teknologiske fremskridt i et futuristisk helhedskoncept.

 • Oplev de forskellige udstyrshighlights ved Audi A7 i denne video.

 • Fra de S-specifikke stødfangere for og bag med S line-specifikke detaljer over de S-specifikke panellister i siderne i karrosserifarven til lakeringen i temperamentsfuld tangorød metallak – S line-eksteriørpakken gør A7 Sportback endnu mere sporty.

 • De S-specifikke stødfangere foran med S line-specifikke detaljer i bikubestruktur flankeret af de S line-specifikke luftindtag i siderne i mat titansort. Kombineret i S line-eksteriørpakken.

 • En sporty afslutning: S-specifikke stødfangere bag med S line-specifikke detaljer i bikubestruktur, S line-specifik diffusor i Titansort mat samt afgangsrørsoptik og bøjle i krom.

 • Kabinekonceptet i A7 Sportback imponerer med mere plads og større siddekomfort. I forhold til forgængeren er kabinen vokset med 21 millimeter, og det giver især mere benplads ved bagsædet. Endvidere er bagsædepassagerernes hovedhøjde forbedret.

 • En kombination af lys og venlig atmosfære og fornemmelsen af mere plads: Panoramaglastaget (ekstraudstyr) med forstørret udsynsflade.

 • Mat og blankt i sporty forening: Dekorindlæg i aluminium mat børstet mørk til dørbeklædninger, instrumentpanel og midterkonsol – indrammet af indfatninger i blankt aluminiumslook. Fås til S line-sportspakke.

 • Det sidste skud sportslighed: Panellister med aluminiumsindlæg og lys for og bag, foran med S-logo, fås til S line-sportspakke.

 • Audi design selection giver dig som ekstraudstyr et æstetisk udvalg af særlige materialer og farver i kabinen. For eksempel de eksklusive dekorindlæg i agatgråt birketræ natur i kombination med interiørelementer i kunstlæder i sarderbrun med kontrastsyninger i stålgrå.

 • Som ekstraudstyr til Audi design selection: Individuelt komfortkontursæde foran i perforeret læder af typen Valcona i perlemorsbeige med kanter og kontrastsyninger i agatgrå.

 • Håndfri telefon af høj kvalitet, praktisk opladning via USB-tilslutning eller som ekstraudstyr via Wireless Charging (Qi-Standard), stilsikkert integreret i kabinen – Audi phone box (ekstraudstyr) er den perfekte opbevaringsløsning til din smartphone.

 • De 20" støbte aluminiumsfælge i 5-dobbelteger-V-design sørger for en stilsikker fremtoning.

 • Lige så umiskendelig som du er: Gør din A7 unik med udvalgte dekorelementer, farvet læder og individuelle lakfarver fra det store udvalg af farver. Alt er muligt med Audi exclusive.

Den nye frihed

Oplev en fornemmelse af plads: Det optimerede panoramaglastag (ekstraudstyr) med 60 % mere udsynsflade gør horisonten til din ledsager og sørger for en kabine fyldt med lys. Rullegardinet lukker alt lys ude i lukket tilstand og sikrer samtidig ringe opvarmning af kabinen. Så kan du justere det elektrisk og selv bestemme, hvor meget lys, der skal ind.

Det nye frirum

Vi har gjort stor større. Med forbedret pladskomfort ved bagsædet, uden at det påvirker pladsen i bagagerummet. Med sædevarme som ekstraudstyr for og bag og frem for alt med præcis og eksklusiv forarbejdning i håndfremstillet kvalitet.

Giv udtryk for din stil.

Med konturambientebelysningspakken i flere farver (ekstraudstyr) iscenesættes kabinen efter dine ønsker, og interiøret bliver endnu mere individuelt og eksklusivt. Præcise lysledere fremhæver konturlinjer, understreger instrumentpanelet og designstrukturerne og letter ind- og udstigningen i mørke.

Mere om kabinen
Mere om betjeningskonceptet

Digitalt lys

HD Matrix LED-forlygterne, der fås som ekstraudstyr, er udtryk for det enestående A7 lysdesignsprog, og de tager digitaliseringen til sig: 12 lyssegmenter er placeret ved siden af hinanden, kun adskilt af små mellemrum, og de vækker på denne måde associationer til princippet med cifrene 0 og 1.

Mere om forlygterne
Mere om anbefalingerne
Specifikationer A7
39

Førerassistentsystemer

400

Individualiserbare indstillinger

535

l

Bagagerumsvolumen

En ny generations formsprog

Audi A7 Sportback er en hyldest til sportslig elegance, og i kraft af sin rolle som budbringer af et nyt designsprog, et stykke automobil avantgarde. De skarptskårne linjer og den coupéagtige silhuet er udtryk for dynamisk emotionalitet. Lygterne med deres unikke A7 signatur understreger det progressive eksteriør. Fra den langt tilbagetrukne A-stolpe strækker taget sig som en svævende kuppel over det atletiske karrosseri og munder ud i en skulpturel bagende med gennemgående LED-lygtebånd. En enestående fremtoning, der imponerer, selv når den holder stille.