Audi connect Navigation & Infotainment Plus

Audi connect forbinder din Audi med internettet og infrastrukturen, så du har adgang til informationer og underholdning, mens du er ude at køre.

Den ultimative forbindelse direkte fra internettet: Begrebet Audi connect dækker over alle systemer og udviklinger, som sammenkobler nuværende og fremtidige Audi modeller med internettet, ejeren og infrastrukturen. Med Audi connect kan du takket være de nyeste trafikinformationer fra internettet blandt andet nyde godt af en markant bedre ruteplanlægning. Audi connect skaber infotainment- og entertainment-funktioner og løfter komforten og glæden ved bilen op på et nyt niveau. Med Audi connect er det nemt at søge efter ønskede points of interest i MMI, at kalde de seneste nyheder og den aktuelle vejrudsigt for den planlagte navigationsdestination frem: Via Wi-Fi-hotspottet kan bagsædepassagererne på en komfortabel og sikker måde hente vigtige informationer, data og e-mails på deres computer, tablet eller andre bærbare apparater som på et hjemmekontor. For Østrig, Danmark, Belgien, Frankrig, Tyskland, Irland, Italien, Luxembourg, Holland, Spanien, Schweiz, Sverige og Storbritannien gælder følgende: Tjenesterne leveres via et SIM-kort, som er fastmonteret i bilen. Prisen for dataforbindelserne er inkluderet i prisen for tjenesterne. Dataforbindelsen til Wi-Fi-hotspottet, anvendelse af tjenesterne Online Media Streaming og andre tjenester udbudt via en Audi smartphoneapp er undtaget herfra. Dataforbindelsen til Wi-Fi-hotspot samt til onlinemediestreaming, anvendelse af tjenesterne Online Media Streaming og andre tjenester udbudt via en Audi smartphoneapp sker ligeledes via det SIM-kort, der er fastmonteret i bilen, og et dataabonnement mod betaling hos Audis udbyder. På www.my.audi.com kan du læse informationer om abonnementspriser og bestilling. Hvis der alligevel sættes et eksternt SIM-kort i kortlæseren, så bliver alle dataforbindelser (til Audi connect-tjenesterne og Wi-Fi) etableret via dette eksterne SIM-kort. Omkostninger, der opstår i den forbindelse, bæres af kunden. Audi dækker ikke sådanne omkostninger. For europæiske lande, der ikke er nævnt ovenfor, gælder følgende: Derudover har du brug for et SIM-kort med dataoption og til anvendelse af LTE også med LTE-option. Til det eksterne SIM-kort er der placeret en kortlæser i afdækningen til MMI Navigation. Tjenesterne er kun tilgængelige med et eksisterende mobiltelefonabonnement eller et mobiltelefonabonnement, der skal tegnes separat, og kun inden for mobilnettets dækningsområder. Ved modtagelse af datapakker fra internettet, kan der – afhængigt af dine mobiltelefontakster, og især hvis du opholder dig i udlandet – opstå yderligere omkostninger. På grund af de store datamængder anbefales det kraftigt, at du anvender data-flatrate.

Audi connect Navigation & Infotainment31 omfatter:

myRoute

·         Navigation med Google Earth™19,32

·         Trafikinformationer online17

·         Point-of-Interest-søgning (POI-søgning) med stemmebetjening32

·         Overførsel af destinationer33 via myAudi eller Google Maps™19

·         Rejseinformationer

·         Parkeringsinformationer

·         myAudi-POI'er

·         Fareinformation8

·         Vejskilteinformation8


myNetwork

·         Wi-Fi-hotspot

·         Beskeder34,35

·         E-mail34

·         Kalender

·         Adgang til Twitter


myInfo

·         Nyheder online

·         Benzinpriser

·         Vejr


myRoadmusic

·         Online Media Streaming8,36


8 Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed.
17 Audi connect-tjenesten trafikinformationer online er tilgængelig til mange lande. Kontakt din Audi partner for nærmere information.
19 Google og Google-logoet er registrerede varemærker for Google Inc.
31 Audi connect-tjenesterne (3 måneder eller 3 år) omfatter et integreret SIM-kort og skal efter prøveperioden på 3 måneder eller efter 3 år forlænges mod betaling.
32 Audi connect-tjenester fås kun i forbindelse med MMI Navigation, som er ekstraudstyr.
33 For at kunne overføre destinationer via Google Maps skal man anvende en Google-konto.
34 Forudsætning: Mobiltelefonen skal være udstyret med Bluetooth-profilen MAP (Message Access Profile). Du kan få information om kompatible mobiltelefoner hos din Audi partner eller på www.audi.de/bluetooth.
35 Fås på engelsk, fransk, italiensk, spansk og tysk.
36 Anvendelsen kræver som regel en brugerkonto hos en mediestreamingtjeneste, og i den forbindelse kan der opstå yderligere omkostninger.

Bemærk: Kan kun bestilles sammen med MMI Navigation eller MMI Navigation plus med MMI touch.