Audi A8 priser og modeller | Klik her >
  • stage_exterior_front.jpg
The new Audi A8

A8

Audi A8.
Oplev køreglæde, kvalitet og fart som aldrig før.

Det er vores løfte at være førende. Og vi har aldrig før haft mulighed for at være det så omfattende og langtrækkende som med Audi A8. Den har indført et nyt designsprog, et nyt betjeningskoncept, et nyt kvalitetsniveau. Audi A8 repræsenterer fremtiden for luksusklassen.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080_InlineMediaGallery_AA8_171002.jpg
1920x1080_InlineMediaGallery_AA8_171002.jpg
  • Den sportslige side: A8’s silhuet er muskuløs og coupéagtig med proportioner, som fremhæver både for- og baghjulene – en tydelig reference til mærkets quattro-gener.

  • Rear Seat Remote: Vigtige indstillinger og mediefunktioner kan styres fra bagsædet via det udtagelige, 5,7” touch-display i OLED-teknologi.

  • Fodmassage, rygmassage på opvarmede og ventilerede hvilesæder, et dobbelt klapbord og endda din egen klimazone – alt dette venter dig på bagsædepladserne i den nye A8.

  • Mangfoldighed med intuitiv betjening: Touch-displayene i Audi A8 reagerer ikke kun på indlærte bevægelser som swipe og tryk, de giver også en meget præcis mærkbar og akustisk feedback.

  • Sjældne, autentiske materialer forarbejdet efter omhyggelige håndværksmæssige standarder – kabinen i Audi A8 er enkel og kompromisløs.

  • Audi A8 tilbyder passagererne den største kabineplads i luksusklassen.

  • 23 højttalere, som er afstemt præcist efter hinanden, forsynet med en effekt på 1.920 W i Bang & Olufsen Advanced Sound System gør A8 til en oplevelse for alle sanser.

  • Koblet op med din dagligdag: Der er verdenspremiere på Audi LTE Advanced, som nu fås for første gang i en bil. Det giver mulighed for overførselsrater på op til 300 MBit/sek.

Øjenkontakt med en ny form for kraft
Elegante designelementer kombinerer et eksklusivt ydre med sportslig adræthed og er karakteristiske for Audi A8’s individualitet – en hilsen fra Ur-quattroen.
Fascinerende i sig selv: Audi A8's karakter
Fascinerende i sig selv: Audi A8's karakter
Mere om designet
Fremad med lethed
Audi A8 er benchmark, når det gælder den høje grad af letvægtskonstruktion. Multimateriale-Space-Frame-konceptet gør karrosseriet til det letteste i klassen. Stivheden er øget med en tredjedel for fremragende adræthed og forbedret kørekomfort.
Kombinerer større komfort med mere dynamik: AI aktiv undervogn.
Et særligt highlight i Audi A8 er den nye Audi AI aktiv undervogn, som øger kørekomforten og køredynamikken markant i alle kørselssituationer.
Mere om undervognen
Mere om assistentsystemerne
Elegant kabinelys i den nye Audi A8.

Elegance i et helt nyt lys

Takket være den multifarvede kontur-/ambientelyspakke iscenesættes kabinen med præcise lysledere. Kabinens design fremhæves, og eksklusiviteten forstærkes yderligere.

Mere om interiøret
Mere om betjeningskonceptet
Specifikationer
400

funktioner kan personaliseres

41

førerassistentsystemer

8

materiale- og farveuniverser

A8

Mere information