Audi A8 priser og modeller | Luksus sedan | Klik her >
Audi A8

A8

Audi A8 interiør

Et højdepunkt på enhver køretur

Med sit imponerende design og sine innovative teknologier giver Audi A8 dig en komfortabel og fascinerende køreoplevelse.

Audi A8

Tekniske data

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Hos din Audi forhandler kan du få mere information om introduktionstidspunktet.
3
Funktionerne på skærmene bag i bilen kan variere afhængigt af område og afhænger af de tjenester, der stilles til rådighed af mobiltjenesteyderen/appleverandøren til kundens apparat. Kundens apparat (smartphone, tablet etc.) er afgørende for brugen af skærmene. Du kan få yderligere informationer om det tilgængelige indhold hos din Audi partner. Der kan forekomme mobiltelefonomkostninger.
4
Audi exclusive er et tilbud fra Audi Sport GmbH. Du kan få yderligere informationer om standard- og ekstraudstyr hos din Audi partner eller på www.audi.dk.
5
Audi Original Tilbehør kan købes fra AUDI AG. Der er ikke taget hensyn til tilbehør ved beregningen af bilens brændstofforbrug og emissionstal. Derfor kan tilbehør kun monteres efter første indregistrering af bilen.