Audi A8 priser og modeller | Luksus sedan | Klik her >
Audi A8

A8

Audi A8 i Danmark

I Danmark bliver Audi A8 tilbudt som plug-in-hybrid i A8 TFSI e og A8 L TFSI e. Derudover tilbydes modellen også i den sporty i S8-variant.

Audi A8 interiør

Et højdepunkt på enhver køretur

Med sit imponerende design og sine innovative teknologier giver Audi A8 dig en komfortabel og fascinerende køreoplevelse.

Audi A8

Tekniske data

Nyd komforten

Takket være materialerne og den præcise finish kan du virkelig mærke bilens høje kvalitet i kabinen. De skræddersyede komfortkontursæder foran (ekstraudstyr), bagsæderne, der som ekstraudstyr er forsynet med hovedstøtter (comfort-version), og det overordnede ambiente byder dig altid på en førsteklasses køreoplevelse.

Et elegant syn

Med de elegante designelementer udstråler den nye Audi A8 i terragrå metallak både sportslig elegance og raffinement. Denne luksuslimousine skiller sig ud med iøjnefaldende detaljer på kølergrillen og stødfangerne samt den dynamiske taglinje og den umiskendelige quattro-karakter.

Præcis. Dynamisk. Umiskendelig.

Lad dig tryllebinde af næste generations lysteknologi. Med digitale matrix-LED-forlygter (ekstraudstyr) eller OLED-baglygter (ekstraudstyr). Kunderne kan vælge mellem to baglygtesignaturer, når de køber en bil. Afhængigt af den valgte køreindstilling ændres signaturen, når bilen holder stille.

En sportslig fremtoning og fornemmelse

Fremhæv din Audi A8’s sportslige karakter med S line-pakken (ekstraudstyr), så den får et dynamisk touch og et iøjnefaldende design.

Vær unik med Audi exclusive⁴

Gør din Audi A8 unik – lige så umiskendelig som dig selv – med Audi exclusive⁴. Med udvalgte dekorindlæg, farvet læder og skræddersyet lakering inklusive matlakeringer i en lang række farver. Præcis som du vil have den.

Lige så varieret som livet

Audi Original Tilbehør⁵ gør din luksuslimousine til et ægte allround-talent. Takket være de tekniske features og visuelle detaljer kan du nemt tilpasse bilen til nye behov. Igen og igen.

1
De angivne brændstofforbrugs- og emissionsværdier er udregnet efter den foreskrevne målemetode WLTP. Læs mere om WLTP på audi.dk/wltp.
2
Hos din Audi forhandler kan du få mere information om introduktionstidspunktet.
3
Funktionerne på skærmene bag i bilen kan variere afhængigt af område og afhænger af de tjenester, der stilles til rådighed af mobiltjenesteyderen/appleverandøren til kundens apparat. Kundens apparat (smartphone, tablet etc.) er afgørende for brugen af skærmene. Du kan få yderligere informationer om det tilgængelige indhold hos din Audi partner. Der kan forekomme mobiltelefonomkostninger.
4
Audi exclusive er et tilbud fra Audi Sport GmbH. Du kan få yderligere informationer om standard- og ekstraudstyr hos din Audi partner eller på www.audi.dk.
5
Audi Original Tilbehør kan købes fra AUDI AG. Der er ikke taget hensyn til tilbehør ved beregningen af bilens brændstofforbrug og emissionstal. Derfor kan tilbehør kun monteres efter første indregistrering af bilen.