Audi Q2 2021 priser og modeller | Audi SUV | Klik her >
 • stage_exterior_front.jpg
Der Audi Q2 in einer seitlichen Frontansicht auf einem Parkhausdach

Q2

Dynamisk design,
fremragende køreglæde
Audi Q2

Den urbane SUV imponerer med et kraftfuldt design, et mangfoldigt udbud inden for infotainment og dynamisk undervognsteknologi. Highlights som den progressive styring og den adaptive kørselsassistent (ekstraudstyr) sørger for komfort og fantastisk køreglæde – ikke kun i byen.

Download alle
00:00 | 00:00
 • Audi Q2 imponerer som urban SUV med et progressivt design. De optiske highlights omfatter de nye stødfangere foran og bagpå, det ikoniske blade på C-stolpen samt som ekstraudstyr matrix-LED-forlygterne.

 • Man kan vælge mellem et omfattende udbud af assistentsystemer som ekstraudstyr til Audi Q2.

 • Den markante bagende på Audi Q2 domineres af de markante stødfangere og tagkantspoileren.

 • Karakterstyrke: Takket være en lang række individualiseringsmuligheder kan du sammensætte din helt personlige bil.

 • En fascinerende individuel lak fra Audi exclusive, fx i sandbeige perleeffekt, giver Audi Q2 endnu mere profil og karakter.

 • Sportslighed, selvsikkerhed og individualitet kendetegner Audi Q2's karakter. Det sorte eksteriør understreger dens tekniske og visuelle kendetegn som fx sidespejlhusene i brillantsort over hele linjen.

 • Den ensartede geometriske og synlige fiberstruktur i kulfibermaterialet underbygger det dynamiske design på Audi Q2.

 • Derudover kan man vælge tagkantspoileren i bilens farve, som giver en karakterfyldt afslutning på bagenden.

 • Med Audi virtual cockpit har føreren overblik over en række vigtige informationer.

En SUV med hjørner og kanter

En påfaldende karakterstyrke: Det nye design af stødfangerne foran og bagpå, et beslutsomt blik gennem Audi matrix-LED-forlygterne (ekstraudstyr) og den dynamiske og excentriske linjeføring giver Audi Q2 sit kraftfulde udseende. Takket være udstyrslinjerne advanced og Q2 S line samt nye fælgdesigns og lakfarver får alle Audi Q2'er deres helt eget look.

Køreglæde

Den standardmonterede progressive styring med variabel udveksling, som afhænger af ratdrejningen, og hastighedsafhængig servofunktion. Undervognen med adaptive støddæmpere giver takket være en elektronisk reguleret tilpasning af støddæmperne til forskellige kørselssituationer mulighed for en fremragende kørekomfort samtidig med en imponerende køredynamik.

Dynamische Frontansicht Audi Q2
Seitenansicht Audi Q2

For mere sikkerhed og kørekomfort

Føreren kan også få hjælp fra et bredt udbud af assistentsystemer i Audi Q2. Den adaptive kørselsassistent fås for første gang som ekstraudstyr til Audi Q2. Den kombinerer funktionerne fra den adaptive hastighedsassistent med funktionerne fra vognbaneføringsassistenten. Den understøtter føreren ved acceleration, opbremsning, fastholdelse af hastigheden og afstanden samt ved vognbaneføring. Det kan øge kørekomforten specielt på lange køreture.

Den adaptive kørselsassistent gør brug af de sensorer, der er monteret i bilens front, for permanent at kunne overvåge området omkring bilen. Føreren har stadig det fulde ansvar for at styre bilen og kan til enhver tid overrule den adaptive kørselsassistent.

Indvendigt

Kabinen med interiør S line med sportssæder i sort læder af typen Feinnappa overbeviser med sin konsekvente fokusering på sportslighed. Sportssæderne foran tilbyder en præcist tilpasset siddeposition og sidestøtter, der giver god støtte. Sædeindtrækket i sort læder af typen Feinnappa med kontraststriber i klippegråt kunstlæder af typen mono.pur 150 og klippegrå kontrastsyninger samt S-logo i forsædernes ryglæn understreger interiør S lines sportslige karakter. Indbyrdes afstemte materialer afrunder denne interiørpakke. Eksempelvis har panellisterne med lys og aluminiumsindlæg foran med S-logo en meget progressiv og kontrastfyldt effekt. Aluminiumslook i interiøret samt fodstøtte og pedaler i rustfrit stål er tydelige kendetegn for dette sportslige udstyr.

Farveuniverset i kabinen i Audi Q2 kan konfigureres individuelt ved hjælp af ambientebelysningspakke plus, der fås som ekstraudstyr. Den blændfri belysning i LED-teknologi skaber et særligt harmonisk og homogent lys. Applikationslisten med baggrundslys i instrumentpanelet og applikationen med baggrundsbelysning i knæpolstringen foran kan fx vælges i 10 forskellige farver.

360-Grad-Erlebnis

 • 1920x1080-audi-q2-headlights-my2021-0690.jpg
  Matrix-LED-forlygter
 • 1920x1080-audi-q2-roof-spoiler-my2012-0696.jpg
  Tagkantspoiler i vognfarve

Kraftfuld i sort

Q2 Edition understreger Audis designambitioner både udvendigt og indvendigt. Det udvendige udstyr på specialmodellen tilfører et udtryksfuldt look til Audi Q2 – fx matrix-LED-forlygter med dynamisk lysiscenesættelse og dynamisk blinklys (foran og bagpå), sort optikpakke, Audi ringe og modelbetegnelser i sort, sidespejlhuse i brillantsort, blades i sort, indstignings-LED'er med Audi ringe, tagkantspoiler i bilens farve, dekorfolier med Audi ringe på bilens blades og Audi Q2-logo på sidepanelerne samt 19” letmetalfælge i 10-eget Y-design i sort, glanspolerede (andre letmetalfælge fås som ekstraudstyr).

I kabinen fuldendes designambitionerne af endnu en række Q2 Edition-komponenter som fx sportssæder i sort læder-kunstlæder-kombination med klippegrå kontrastsyninger, sportskonturlæderrat i 3-eget design samt dekorindlæg Lysgrafik i designet Format. Fås i lakfarverne æblegrøn metallak og pilegrå perleeffekt med manhattangrå kontrastlakering.

Seitliche Heckansicht Audi Q2
Seitliche Frontansicht Audi Q2

Audi exclusive

En individuel bil, som afspejler din personlighed: Audi exclusive giver dig en lang række muligheder for selv at sammensætte din Audi Q2. Den gyldne farve fra en solnedgang, den røde farve fra en vin, den grønne farve fra en smaragdring – du kan få alle disse farver som lakfarve til din Audi – som fx individuel lak fra Audi exclusive i sandbeige perleeffekt eller merlin perleeffekt.