1300x551_DSC7856.jpg

På udforskning i #Skandinavien med Audi Q2.

Audi Q2 kan lide at lege med farver og designelementer – for mere fleksibilitet og individualitet. C-stolpen er i kontrastfarve og fås i fem forskellige farver. Denne farve er fx det perfekte match til den nye karrosserifarve kvantumgrå.

750x419_AQ2_161022_HiRes_f_LOVED_OT.jpg
Høj værdi indvendigt og udvendigt. Kraftværker og æstetik. Dette elværk i Södermalm-kvarteret i den svenske hovedstad er bevis på, at de to ting ikke nødvendigvis udelukker hinanden. Graffiti er ikke den eneste ting, der dekorerer den røde facade, som er opført i specialbeton: Den prydes også af grønne bronzedøre af kunstneren Mikael Pauli. Bygningen blev føjet til den gamle Katarinastationen i 1992. Et fascinerende ydre, der går imod normen. Audi Q2 sætter sine egne standarder: Som ny på markedet byder den udtryksfulde bil på mange innovative teknologier, et nyt, imponerende designsprog og sjove køreoplevelser.
750x410_AQ2_161017_HiRes_f_LOVED_OT.jpg
Ud af boksen. Den nye Audi Q2 prøver ikke at passe ind: Den sætter sine egne standarder. Det er noget, den har den tilfælles med Central Hotel & Café i København. Hashtagget #smallesthotel ville ikke kunne udtrykke al charmen. En kompakt planløsning betyder ikke automatisk, at man skal give op. Så længe man har de rette ideer og fornemmelse for detaljer. På øverste etage af en lille bygning på Vesterbro i den danske hovedstad kan man opleve dette og lade sig imponere. En form for cool, en form for stilfuldt og en form for hyggeligt på den velkendte danske måde – eller bare: #untaggable.
750x410_AQ2_161020_HiRes_f_LOVED_39L_v1_280.jpg
Klassens førende. I Superkilen i det nordvestlige København sammensættes forskellige kulturelle strømninger i en kombination af arkitektur, design og parkanlæg. Audi Q2 er naturligvis ikke en del af det permanente billede, men den passer alligevel godt ind. I designet sammensættes en række forskellige strømninger. Frihøjden fra en SUV møder de korte overhæng fra en sportsvogn og taglinjen fra en coupé. Bilens progressive design og høje funktionalitet er overbevisende. Den høje placering af singleframe-grillen og de store luftindtag på fronten giver et kraftfuldt udtryk. Det polygonale designsprog, kontrastfarven på C-stolpen og den let hældende taglinje udtrykker karakter og individualitet, og diffusoren med undervognsbeskyttelse og de bredere hjulkasser giver den nye model en robust fremtoning.