1300x551_0017_AQ5_161004.jpg

Designet til at bevæge.
Selv når den holder stille.

Hver enkelt detalje i Audi Q5 har det karakteristiske Q-design og udstråler momentum og overlegenhed. Det gælder fx den iøjnefaldende motorhjelm, den blidt hældende taglinje, sidespejlene, der er monteret på bilens skulderparti og den smalle rudelinje.

1920x1080_0014_AQ5_161007.jpg
Sportslig og strømlinet – sådan ser Audi Q5 ud Audi Q5 er sportslig og strømlinet. En markant udformet singleframe-grill med massiv ramme dominerer dens aerodynamisk lave front. En markant svungen og meget markant skulderlinje segmenterer sidens design. De markante hjulkasser henviser til det permanente firehjulstræk quattro, og den flade tagstruktur har en nedadgående linje. Vandrette linjer på bagenden giver ligeledes indtrykket af bredde og statur. Baglygterne fås ligeledes med dynamisk blinklys som ekstraudstyr. Bagklappen går rundt om C-stolperne – det er en klassisk feature for Q-modellerne fra Audi. En diffusorindsats integrerer udstødningssystemets afgangsrør.

Den nye Q5 og dens forgængermodel

Selv om karrosseriet er blevet større, er det også blevet lettere. Længde 4,66 m, bredde 1,89 m, højde 1,66 m og akselafstand 2,82 m – sammenlignet med forgængermodellen er næsten alle mål på Audi Q5 blevet større. Samtidig er bilens egenvægt faldet med op til 90 kg afhængigt af motoren. Karrosseriet er en intelligent blanding af højstyrkestål og aluminium.

Med hensyn til aerodynamik ligger Audi Q5 også i toppen af klassen. Takket være det aerodynamisk optimerede tag kan de firecylindrede versioner nå en luftmodstandsværdi på 0,30 cW. Aktuelt er akustikken i kabinen i Audi Q5 klassens bedste; vindstøjen er usædvanligt lav, og vibrationer dæmpes effektivt.
1920x1080_0011_AQ5_161011.jpg
En lang række muligheder – Audi Q5 versionerne For første gang vil Audi Q5 kunne fås i forskellige versioner. Vælg mellem sport og design samt ekstraudstyret S line-pakke, design selection, S line-eksteriørpakke. Disse valgmuligheder har betydning for bilens fremtoning. Design-versionen har grå kontrastelementer, som fremhæver bilens robuste SUV-karakter, mens sport-versionen er fuldlakeret.