Audi SQ5 TDI priser og modeller | Audi SUV | Klik her >
Hier ist der Audi SQ5

SQ5 TDI

Sportslig, alsidig og kraftfuld.
Den nye Audi SQ5 TDI.

Hurtig på motorvejen, anvendelig i dagligdagen i byen og adræt i terrænet – oplev fordelene ved Audi SQ5 TDI. En tilpasset drivlinje sikrer sportslige præstationer, et kraftfuldt drejningsmoment og øget effektivitet.

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken. Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information vedrørende vores udvalg af lagerbiler og brugte biler.

Download alle
00:00 | 00:00
  • En iøjnefaldende detalje: bremsekalibrene, der som ekstraudstyr fås lakeret i rød.

  • Audi SQ5 TDI gør en god figur både på vejen og offroad.

  • Præcist udformede baglygter og et imponerende udstødningssystem dominerer bagenden.

  • Den kraftfulde front, der består af singleframe-grillen, forlygterne og luftindtagene i frontens sider.

  • Audi SQ5's profil er karakteriseret af markante linjer.

  • LED-blinklyset er integreret i de elopvarmede sidespejle, som er standardudstyr.

  • Du kan nyde godt af alle de digitale funktioner i cockpittet i Audi SQ5 TDI.

  • S-sportssæderne i læder og Alcantara kan opgraderes yderligere med læder af typen Feinnappa med diamantformede syninger og pneumatisk massagefunktion.

  • Du kan aflæse vigtige data om bilens præstationer i Audi virtual cockpit (ekstraudstyr).

Sportslighed i tal

347

hk

Ydelse

700

newtonmeter

Drejningsmoment

5,1

sek.

Acceleration fra 0 til 100 km/h

Brændstofforbrug ved blandet kørsel*: 14,7-15,2 km/l; CO₂-emissioner ved blandet kørsel *: 172-177 g/km

Det centrale element i Audi SQ5 TDI

Ydelsen på 347 hk kommer fra den avancerede 3.0 V6 TDI-motor. Den omfatter en ny innovation i forbindelse med turboladeren: En elektrisk drevet kompressor, som får strøm fra det 48-volts primære ledningsnet, understøtter den særligt i de lave omdrejningsområder. Du kan mærke fordelene ved igangsætning og overhaling, da det totale drejningsmoment (maksimalt 700 newtonmeter) allerede er tilgængeligt lige over tomgangsomdrejningstallet. Et mildhybridsystem bidrager til den øgede effektivitet. Hvis du fjerner foden fra speederen ved en hastighed på mellem 55 og 160 km/h, genindvinder systemet energi, lagrer den i et genopladeligt batteri og frigør den eksempelvis til en markant hurtigere start af motoren. Resultatet af alle disse innovationer er præstationer på sportsvognsniveau. Audi SQ5 TDI accelererer fra 0-100 km/h på 5,1 sek. Kraftoverføringen helt op til tophastigheden på 250 km/h sikres af det permanente firehjulstræk quattro samt af den hurtige og komfortable 8-trins tiptronic.

Motor Audi SQ5

Skarpt udførte linjer

Det udvendige design på Audi SQ5 vil imponere dig med sin uforlignelige stil: Skulderlinjen har et bølgeformet mønster fra motorhjelmen over hele bilens side til bagenden og sætter et markant dynamisk præg. Singleframe-grillen er ekstra iøjnefaldende på fronten. Tagspoileren skaber en sportslig finish. Men designsproget ses også i detaljerne: Husene til de elopvarmede sidespejle med integreret LED-blinklys imponerer med deres aluminiumslook. Du kan give Audi SQ5 TDI et meget personligt præg med din yndlingsfarve.

Seiten-Front-Ansicht Audi SQ5 TDI

En dynamisk kørefornemmelse

Kraftfuld som en SUV, adræt som en sportsvogn – Audi SQ5 TDI er et multitalent. S-sportsundervognen, der er standardudstyr, med støddæmperregulering er 30 mm lavere end Audi Q5 med standardundervogn. Du kan få direkte indflydelse på din køreoplevelse ved at anvende de forskellige indstillinger til køredynamiksystemet Audi drive select, der ligeledes er standard. Den dynamiske styring (ekstraudstyr) sørger for øget kørekomfort, eksempelvis når man kører gennem sving og skifter vognbane. Særligt ved parkering vil du skulle bruge færre kræfter til styretøjet. Audi SQ5 TDI kører på 20” aluminiumsfælge som standard, mens 21”-fælge fås som ekstraudstyr.

Assistenter i baggrunden

Vores førerassistentsystemer (ekstraudstyr) understøtter dig i at opnå en komfortabel og effektiv køreoplevelse. Den forudseende effektivitetsassistent anbefaler dig eksempelvis på forhånd at gøre brug af en brændstofeffektiv rullefunktion, når der ikke er ret meget trafik på hovedvejen. Ved langsomtkørende trafik kan adaptive cruise control inklusive køassistent delvis overtage styrearbejdet. Audi active lane assist hjælper dig med at blive i vognbanen.

Elegant, sportslig og indbydende

Kabinen i Audi SQ5 TDI er holdt i mørke toner. Eksklusive indlæg og, som tilvalg, ædelt trædekor understreger den elegante atmosfære. Føreren og forsædepassageren tager som standard plads på sportssæder. Der er elektrisk indstilling af sædehøjden, sædets længderetning, sædehældningen og ryglænshældningen. Sædernes sidestykker giver forbedret støtte under kørsel i sving. Panoramaglastaget (ekstraudstyr) sikrer en behagelig atmosfære, især på lange køreture. Du kan nyde godt af en kabine badet i lys og en forbedret klimafunktion i kabinen takket være den mere effektive ventilation.

Mere om det sportslige design

Intelligent lysteknologi

Du kan vælge en progressiv lysteknologi til Audi SQ5 TDI med Audi Matrix-LED-forlygterne (ekstraudstyr). Et kamerasystem med LED-lyskilder og præcis optik blænder automatisk modkørende og forankørende køretøjer af. Alle andre områder er stadig fuldt oplyste. Derudover er Audi Matrix-LED-forlygterne også imponerende, når det gælder designet: Den markante lyssignatur har et højt genkendelsesniveau både om dagen og om natten.

Dit digitale cockpit

Det kunne være dit kontrolcenter i fremtiden: Med multifunktionsrattet kan du betjene Audi virtual cockpit (ekstraudstyr) lige foran dig. Med MMI Navigation plus (ekstraudstyr) med MMI all-in-touch får du en anden teknologi med funktioner, der vil gøre køreturen lettere for dig.

Cockpit Audi SQ5
Mere om betjeningskonceptet og infotainment

Fleksibel anvendelse

Uanset om det gælder en ferietur med hele familien eller transport af dine ugentlige indkøb – Audi SQ5 TDI opfylder mange formål takket være dens talrige lastmuligheder. Bagagerumsvolumenen udgør 510 l, og med bagsæderyglænet klappet frem forøges bagagerumskapaciteten til 1.510 l.

Animation Rückbank im Audi Sq5