Mere dynamik, mere komfort eller helt individuel kombination Den ønskede karakteristik for bilen kan vælges via forskellige indstillinger, så man hele tiden opnår den rigtige køreoplevelse. Indstillingen efficiency kan hjælpe med at spare brændstof sammenlignet med indstillingen auto.

Audi drive select gør det muligt at indstille bilens ønskede karakteristik i forskellige tilgængelige indstillinger. I den forbindelse sker tilpasning af servofunktionen, motorkarakteristik, den automatiske gearkasses datalinje samt yderligere systemer, der er monteret som standard. Hvis det bestilles, tilpasses også ekstraudstyr såsom dynamisk styring, undervogn med støddæmperregulering, adaptive air suspension, quattro med ultra-teknologi, quattro med sportsdifferentiale, adaptiv hastighedsassistent og Audi Matrix-LED-forlygter i forhold til den respektivt indstillede funktion.

Audi drive select omfatter følgende indstillinger:
· auto
· comfort
· dynamic
· allroad (på biler med adaptive air suspension)
· offroad
· efficiency
· individual

I indstillingen efficiency indstilles motoren, gearkassen, klimaanlægget og den adaptive fartpilot (ekstraudstyr) til en forbrugsoptimeret grundindstilling.
Indstillingen individual giver mulighed for en kombination af forskellige indstillinger af de pågældende systemer.
På biler med adaptive air suspension er funktionen ”Hævning” desuden tilgængelig i menuen, så bilens undervogn kan hæves til højeste niveau.