MMI Navigation plus med MMI touch har et stort udvalg af funktioner, så du altid kommer frem til din destination. Med Audi connect¹ har du altid praktiske onlineløsninger med ombord.

Nyd navigation, kommunikation, information eller det omfattende infotainmentudbud. Med et fascinerende betjeningskoncept. Via fremragende visning på et farvedisplay med høj opløsning, Audi virtual cockpit eller det store head-up-display² (ekstraudstyr). Mindst lige så imponerende er betjeningen via touchdisplay og stemmebetjeningen med naturlig sproginteraktion eller forbedret skriftgenkendelse.

Yderligere funktioner ud over MMI Radio plus med MMI touch:
· Navigationssystem³ på 10,1” MMI touch-farvedisplayet med høj opløsning (1.540 x 720)
· 7” førerinformationssystem med rutevisning i enten navigationskortet eller med retningspile
· Kortopdatering lifetime⁴: download af aktuelle navigationsdata
· 3D-kortvisning med visning af mange seværdigheder og bymodeller
· Audi connect Online trafikinformationer plus⁵
· MMI-søgning: fritekstsøgning med intelligente forslag til destinationer allerede under indtastningen
· MMI touch til hurtig og intuitiv betjening – fx destinationsangivelse via håndskriftsgenkendelse samt fri bevægelse og zoom på kortet
· Enkel betjening af infotainment via naturlig sproginteraktion⁶
· Detaljerede ruteinformationer: kort-preview, valg mellem alternative ruter, POI'er, vognbaneanbefalinger, motorvejsfrakørsler, detaljerede kort i vejkryds og meget mere
· Anvendelse af navigationsdata for forudseende og effektiv kørsel, fx hastighedsgrænser og stigninger
· Angivelse af op til ti mellemdestinationer
· Hele udvalget af Audi connect Navigation & Infotainment¹
· Meget detaljerede 3D-bymodeller med realistisk bygningsstruktur og vognbanevisning for udvalgte byer
· Landeinformationer med visning af landespecifikke informationer eksempelvis vedr. gældende hastighedsgrænser, vignetpligt etc. ved kørsel over grænse
Bemærk: Funktionerne arbejder kun inden for systemets grænser og er til dels afhængige af tilgængeligheden af tjenester fra tredjepart. AUDI AG påtager sig intet ansvar for rigtigheden af disse data.
Tjenesterne fungerer via et SIM-kort, der er installeret i bilen. Prisen for telefonsamtaler og dataforbrug er inkluderet i prisen for tjenesterne. De tjenester, som Audi stiller til rådighed, er kun tilgængelige inden for mobilnettets dækningsområde hos det teleselskab, som Audi har valgt. Audi connect Nødopkald & Service-tjenesterne er tilgængelige i mindst 10 år fra udleveringen af bilen. Audi connect Remote & Control-tjenesterne kan benyttes gratis i 3 år efter udlevering af bilen og efterfølgende forlænges mod betaling.
Yderligere anvisninger:
Fejl på tjenesterne kan opstå på grund af force majeure og som følge af påbud fra myndighederne samt på grund af tekniske og øvrige tiltag, som eventuelt er nødvendige på anlæggene hos AUDI AG, leverandørerne eller netværksoperatørerne for at sikre en korrekt drift ((fx vedligeholdelse, reparation, systembetingede softwareopdateringer, udvidelser). AUDI AG vil gøre alt, hvad der anses for rimeligt, for at afhjælpe sådanne fejl omgående eller arbejde for en afhjælpning.

² Anvendelsen af head-up-displayet begrænses, hvis man bærer solbriller med polariserende brilleglas.
³ Navigationsdata til understøttede lande er tilgængelige i den integrerede SSD-hukommelse. Kontakt din Audi partner for nærmere information.
⁴ Den udleverede kortversion kan opdateres gratis hvert halve år i op til maks. 5 år efter udløb af produktionen for den monterede infotainmentgeneration. De aktuelle navigationsdata kan downloades fra myAudi-platformen på www.audi.com/myaudi og kan installeres i bilen ved hjælp af et USB-lagringsmedium. I forbindelse med Audi connect kan kortene over ens eget område også downloades og opdateres direkte i bilen månedligt. Endvidere har du mulighed for at få en Audi partner til at installere de nye navigationsdata for dig mod betaling.
⁵ Afhængigt af den landespecifikke tilgængelighed.
⁶ Fås til udvalgte sprog.
Dine fordele
  • Brillant visning på eksklusivt display
  • Intuitiv MMI touch-betjening
  • Naturlig sproginteraktion
  • Overskuelig 3-dimensionel kortvisning
  • Navigationsdatabaserede anbefalinger for effektiv kørsel
  • Enkel tilknytning af mobile slutenheder via Wi-Fi-hotspot