Audi SQ5 TFSI | Oplev progressiv sportslighed i særklasse > Q5 > Audi

SQ5 TFSI

Den nye Audi SQ5 TFSI er en imponerende SUV med fantastisk køreglæde.

Go for it! Den nye Audi SQ5 TFSI imponerer med enestående præstationer, anvendelighed i dagligdagen og progressiv teknologi og udstyr. Den nyudviklede 3,0-liters V6 TFSI-motor har en ydelse på 354 hk og sender Audi SQ5 TFSI fra 0 til 100 km/t på 5,4 sek. ledsaget af en markant motorlyd. Klart udformede konturer, S-specifikke luftindtag i mat titaniumsort og sportslige dørlister understreger det Q-specifikke design med markante S-karakteristiske egenskaber. Tag plads på førersædet, og så er det klar, parat, start.

Audi SQ5 TFSI kan ikke bestilles på nuværende tidspunkt. Derfor kan den ikke konfigureres eller bestilles. Tag kontakt din lokale Audi-forhandler for at hvornår bestilling igen er mulig. Find nærmeste forhandler
Kraftfuld som en sprinter.

Den højtydende V6 TFSI-motor har en ydelse på 354 hk, et maksimalt drejningsmoment på 500 Nm og accelererer fra 0 til 100 km/t på 5,4 sek. Tophastigheden er 250 km/t. Den understøttes af imponerende teknologier: Blandt andet kan nævnes quattro-firehjulstræk som standard med sportsdifferentiale og S-specifik adaptiv air suspension som ekstraudstyr. En 8-trins tiptronic-gearkasse sørger for kraftoverføringen med hurtigt og komfortabelt gearskift. Responsen er blevet markant forbedret. På den måde kan Audi SQ5 TFSI levere toppræstationer i sving og på ujævne veje.

Flere detaljer

Elegant som en akrobat.

Sammenligning mellem SQ5 og Q5

Designet af SQ5 TFSI er alt andet end kedeligt. Markante stødfangere og S-specifikke luftindtag samt diffusoren med en kølergrill i bikubelook understreger fronten og bagenden. Den S-specifikke kølergrill med dobbeltlameller i aluminium og lister i mat twilightgrå giver et effektivt præg, mens sidespejlene i aluminium og indfarvede dørlister understreger det sportslige look endnu mere. Lakfarven pantersort metallak fås også eksklusivt til SQ5 TFSI. De dobbelte afgangsrør og det røde S-logo garanterer en dynamisk fremtoning. V6-emblemet på sidepanelerne understreger allerede ved første øjekast kraften fra SQ5 TFSI.

1400x788_SQ5_collage.jpg
Velkommen til det kraftfulde interiør.

Interiøret imponerer ved første øjekast med infotainmentudstyr og førsteklasses håndværk. Standardudstyret er blevet opgraderet: Sportssæder i en Alcantara-læder-kombination med belyste panellister med S-logo er inkluderet som standard. Det samme er sportslæderrattet i 3-eget design med multifunktion plus og S-logo. Der fås også infotainmentfeatures såsom Audi virtual cockpit og designmæssige detaljer som dekorindlæg i kulfiber i designet Atlas. Hvis du ønsker det, kan det tredelte bagsædes forskydes i længderetningen, ligesom det kan indstilles i hældningen. Afhængigt af bagsædets position har bagagerummet en kapacitet på mellem 500 og 610 l. Når bagsædet er klappet helt fladt ned, øges kapaciteten til maksimalt 1.550 l. Yderligere standardudstyr er de 20” støbte aluminiumsfælge i 5-eget dobbeltdesign, LED-forlygter og en S-specifik støddæmperregulering.