Q7 > Q7 > Audi
  • stage_exterior_front.jpg
The new Audi Q7

Q7

Selvsikker og komfortabel. Audi Q7.

Med sit markante ydre sætter Audi Q7 et statement, når det gælder selvsikkerhed. I kabinen kan du nyde al den komfort, du kan forestille dig.

360-graders panoramablik

Pladskonceptet i Audi Q7 har kun fokus på én ting: dig.

Yderligere information om betjeningskoncept og infotainment
Lighting technology Audi Q7

Godt oplyst

Se bedre og bliv set bedre takket være HD Matrix-LED-forlygterne (ekstraudstyr) med laserlys, som forøger lyslængden markant. Den særlige 3D-lyssignatur med segmenteret dagskørelys, det dynamiske blinklys og lysiscenesættelsen af forlygterne og baglygterne, når bilen låses op, og når dørene lukkes, giver også en høj genkendelsesværdi.

Assistenter i baggrunden

Uanset om du kører på landet eller i byen, så vil dine assistenter¹ hjælpe dig, uanset hvor du er. På lange køreture understøtter den adaptive kørselsassistent dig med en kombination af adaptiv hastighedsassistent og vognbaneføringsassistent. Hvis føreren er inaktiv, advarer nødsituationsassistenten føreren, og hvis det er nødvendigt, bringer den bilen til standsning. Med udstyret Audi connect Nødopkald & Service² med bilstyring³ kan der også om nødvendigt blive foretaget et nødopkald. Omgivelseskameraerne, vejkrydsassistenten og mange andre assistentsystemer hjælper dig i forbindelse med parkering, manøvrering, når du skal dreje og meget mere.

Der Audi Q7 in der Heckansicht