Audi SQ7 TDI priser og modeller | Audi SUV | Klik her >
Hier sehen Sie die neue A4 Limousine

SQ7 TDI

Kraftfuld og fleksibel.
Audi SQ7 TDI.

Ren køreglæde, et dynamisk ydre og masser af plads – det er Audi SQ7 TDI. Kabinen i familie-SUV’en byder på et højt komfortniveau og de nyeste infotainmentfeatures. Når du træder på speederen, udfolder V8 TDI-motoren med biturbo og en ydelse på 435 hk sine kræfter.

Sportslighed i tal

Ydelse

320

kw

(435 HP)

Drejningsmoment

900

Nm

Acceleration

4.8

sek.

0 to 100 km/h

En kraftfuld drivlinje

Hjertet i Audi SQ7 TDI er en 4,0-liters TDI-motor. V8-biturbomotoren yder 435 hk, leverer et maksimalt drejningsmoment på 900 Nm og giver Audi SQ7 TDI en accelerationstid fra 0-100 km/h på 4,8 sek. Tophastigheden er begrænset til 250 km/h. Intelligente teknologier øger effektiviteten og kørekomforten. En elektrisk drevet kompressor understøtter de to turboladere, især ved lav hastighed. Afhængigt af situationen kan et mildhybridsystem under kørsel standse motoren og få den til at skifte til den såkaldte ”rullefunktion”, hvorved der opnås en reduktion af brændstofforbruget. Begge systemer forsynes med strøm fra et 48-volts ledningsnet.

Oplev digitaliseringen

Takket være et innovativt betjeningskoncept og det omfattende udvalg af Audi connect-tjenester kan du nemt fortsætte din digitaliserede dagligdag i Audi SQ7 TDI. Den nyeste generation af topinfotainmentsystemet MMI Navigation plus med MMI touch response er en del af standardudstyret. Du kan betjene det via to store farvedisplays i midterkonsollen. Takket være touchfunktionen er det muligt at få mærkbar og akustisk feedback, når du trykker på en knap. Vi kan tilbyde en lang række ekstrudstyrsdetaljer, især til længere køreture. For eksempel kan du bruge POI-søgningen til at finde interessante steder i dit område. Trafikinformationer i realtid hjælper dig med at undgå kø. Og Google Earth™-navigation hjælper dig, så du altid kommer frem til din destination.

MMI Display

Kabinen: hightech, sportslighed, komfort

Kabinen i Audi SQ7 TDI byder på al den komfort, du kan forvente dig af en SUV i luksusklassen: Det 12,3” HD-display i Audi virtual cockpit, der fås som ekstraudstyr, forsyner dig med relevante bildata såsom omdr./min. og hastighed i krystalklar opløsning lige foran næsen på dig. S-sportssæder plus (ekstraudstyr) og sportskonturlæderrattet (ekstraudstyr) understreger den sportslige karakter, som Audi SQ7 TDI har. Med Air Quality-pakken (ekstraudstyr) eller den multifarvede kontur- og ambientebelysningspakke (ekstraudstyr) kan du øge komfortfaktoren yderligere.

Interior of the Audi SQ7 TDI
Mere om rummeligheden

Sportslig ned i mindste detalje

Det er ikke blot med sine indre værdier, Audi SQ7 TDI imponerer. Det gør den også med sin fremtoning. En lang række S-specifikke elementer understreger dens sportslighed i forhold til basismodellen. Set bagfra er dens blikfang kromdetaljerne på bagklappen og den S-specifikke stødfanger med fire afgangsrør. Som ekstraudstyr kan du vælge fælge med en størrelse på op til 22”. Med røde bremsekalibre (ekstraudstyr) kan du tilføre et ekstra sportsligt præg.

Markant fremtoning

Den sportslige karakter, som Audi SQ7 TDI har, er særligt tydeligt, når man ser den forfra. Det mest iøjnefaldnede element er singleframe-grillen i ottekantet design med lodrette dobbeltlameller. I den S-specifikke stødfanger skiller elementer i seleniumsølv sig ud. Fronten er flankeret af iøjnefaldende forlygter. Toppakken, der fås som ekstraudstyr, omfatter HD Matrix-LED-forlygter med Audi laserlys, dynamisk lysiscenesættelse og dynamisk blinklys.

Front Audi SQ7 TDI