Audi R8 Coupé V10 RWS | Se den eksklusive R8 Coupé V10 RWS > R8 > Audi
 • stage_exterior_front.jpg
 Das Audi R8 Coupé V10 RWS ist der erste Audi mit reinem Hinterradantrieb.
R8 Coupé V10 RWS

Audi R8 Coupé V10 RWS.
En sportsvogn fyldt med køreglæde.

Brændstofforbrug ved blandet kørsel: 8,1 km/l; CO2-emission ved blandet kørsel: 283 g/km

Maksimale præstationer. Fantastisk lyd. Eksklusiv begrænset produktion. Den nye Audi R8 Coupé V10 RWS lægger alt det velkendte bag sig og bryder med traditionerne: For første gang i Audi Sports historie er vi her vidne til en bil med 100 % baghjulstræk. Dermed får trækkraft et nyt perspektiv, køreglæde får en ny dimension, og du får en enestående køreoplevelse: På verdensplan er antallet af producerede Audi R8 V10 Rear Wheel Series begrænset til 999.

JOIN THE LEAGUE OF PERFORMANCE.

Download alle
00:00 | 00:00
 • Hvad enten det er på lige strækninger, i sving eller ved høj hastighed – Audi R8 Coupé V10 RWS byder på hæsblæsende køreglæde.

 • Det sportslige outfit: ibishvid. Kendetegn: tofarvede sideblades: Den øverste sideblade er i mythossort metallak, og den nederste er lakeret i bilens farve.

 • Understreger det markante udtryk: luftindtag foran i mat titansort.

 • Under bagruden ligger den synlige den 10-cylindrede V-motor.

 • Den 540 hk stærke V10 FSI-motor er kombineret med baghjulstræk.

 • Kraftfulde proportioner dominerer også bagenden på Audi R8 Coupé V10 RWS.

 • RWS-folien (ekstraudstyr) i misanorød signalerer sportslige præstationer på højeste niveau ved første øjekast.

 • Kabinen, der er udført i det rendyrket sportslige Monoposto-design, er indrettet efter førerens behov ned til mindste detalje.

 • Logoet på instrumentpanelet er bevis for eksklusivitet: Produktionen af Audi R8 V10 Rear Wheel Series er begrænset til 999 eksemplarer.

 • Audi R8 Coupé V10 RWS arbejder i fysikkens grænseland og fjernt fra enhver rutine – den er skabt til alle jer, der ønsker at bryde ud af hverdagens rammer.

R8 Coupé V10 RWS - specifikationer

Ydelse

540

Hk

Slagvolumen

5.204

cm³

Tophastighed

320

km/h

Opsigtsvækkende dynamisk

Fremhæver sportsligheden og øger eksklusiviteten: Dekorfolie (ekstraudstyr) i sportsligt design med misanorøde RWS-striber – et perfekt match til den ibishvide lakering.

Mere om drivlinjen

Præstationer der rammer plet

Kabinen, der er udført i det rendyrket sportslige Monoposto-design, er indrettet efter førerens behov ned til mindste detalje: For at du også kan have en optimal siddeposition i højhastighedssving, er de standardmonterede R8-sportssæder foran udstyret med markante sidestykker. Altid et fast greb: R8-performance-læderrattet (ekstraudstyr) bringer begrebet præcision op på et nyt niveau. Overblik over alt det væsentlige: Samtlige relevante køredata findes lige foran dig på det 12,3" store Audi virtual cockpit-display.

Das optionale R8-Performance-Lederlenkrad und die serienmäßigen R8-Sportsitze verstärken das Rennsport-Feeling im Audi R8 Coupé V10 RWS zusätzlich.

Lyden af kraftfuldhed og frihed

Kraften fra den 10-cylindrede motor i R8 Coupé V10 RWS kan ikke bare mærkes. Den spreder også et akustisk statement om frihed – med al tydelighed. Den kraftfulde lyd understreges af sportsudstødningssystemet (ekstraudstyr) med trapezformede afgangsrør.