Audi R8 Spyder V10 RWS | Oplev en intensiv køreoplevelse > R8 > Audi
  • stage_exterior_front.jpg
Der neue Audi R8 Spyder V10 RWS
R8 Spyder V10 RWS

Audi R8 Spyder V10 RWS.
En eksklusiv og fantastisk sportsvogn.

Lægger næsten alt bag sig: Den nye R8 Spyder V10 RWS er lig med ren køreglæde, 100 % baghjulstræk og fuldautomatisk kaleche, der ved hastigheder op til 50 km/h kan åbnes på bare 20 sek. Den intensive køreoplevelse understreges af eksklusiviteten: På verdensplan er antallet af producerede Audi R8 V10 Rear Wheel Series begrænset til 999.

JOIN THE LEAGUE OF PERFORMANCE.

R8 Spyder V10 RWS - specifikationer

Ydelse

540

Hk

Fra 0 til 100 km/h

3,7

Sekunder

Åbning af kaleche

20

Sekunder

Skabt til at imponere

Luftindtagene foran i titansort understreger det markante udtryk. De 19" støbte aluminiumsfælge i 5-eget V-design giver en stærk fremtoning. 540 hk fuldender det perfekte indtryk.

Performance hele vejen igennem

Kabinen i Audi R8 Spyder V10 RWS er koncentreret atletik med håndværk for feinschmeckere. Fra det sportslige og minimalistiske Monoposto-design over de standardmonterede R8-sportssæder til R8-Performance-læderrattet (ekstraudstyr) – alt er indrettet med fokus på det væsentlige: din køreglæde.

Das Interieur des Audi R8 Spyder V10 RWS ist konzentriert auf Sportlichkeit.

Oplev hver eneste strækning på ny

Ud over den enestående trækkraft giver den specielle opsætning af R8 V10 RWS-undervognen med strammere afstemt fjeder-støddæmper-kombination en endnu mere direkte kontakt med vejen og mere dynamiske køreegenskaber.