Audi e-tron | Elbil | Læs mere om offentlig opladning her >

Se din e-tron

 • 1400x438_A_E-TRON_181014.jpg
1400x438_A_E-TRON_181014.jpg

Offentlig opladning.

Uanset, om der er tale om friheden til at køre over meget lange distancer i en elbil eller fleksibiliteten ved at kunne oplade den efter behov, når du holder en pause. Eller ganske enkelt fordi du gerne vil have et alternativ, når der ikke er mulighed for at oplade den derhjemme. Uanset hvad der er vigtigt for dig personligt, er en offentlig opladningsinfrastruktur afgørende i alle tre tilfælde.

Mere end 70.000 offentlige ladestationer: e-tron-opladningstjeneste¹.

e-tron-opladningstjenesten¹ tilbyder dig ensartet adgang til et af de største offentlige opladningsnetværk i Europa. I starten af 2019 vil du kunne oplade bilen ved mere end 70.000 offentlige ladepunkter i 16 europæiske lande. Derudover tilføjes nye mållande og ladepunkter konstant. Med e-Roaming er der mulighed for opladning på tværs af grænserne med én enkelt aftale i aktuelt 16 lande, og netværksdækningen udvides hele tiden. Ensartede og gennemskuelige tariffer i de enkelte lande gør det nemt og problemfrit at skifte til elektrisk mobilitet.

Alle offentlige opladningsprocesser og fakturaer kan nemt og overskueligt gennemlæses på myAudi-portalen og i myAudi-appen².
Mere information om e-tron-opladningstjenesten

e-tron-opladningstjenesten¹ - din premiumadgang til et af de største offentlige opladningsnetværk i Europa.

 • 563x317-L1005432_v02.jpg
  70,000 ladestationer

  Med Audi e-tron-opladningstjenesten¹ har Audi e-tron-kunder adgang til et netværk bestående af mere end 70.000 ladepunkter - desuden drager de nytte af et hurtigt voksende og omfattende netværk af lynladestationer langs motorveje og primærveje i 16 europæiske lande til dato.

 • 563x317_A_E-TRON_181023.jpg
  Opladning internationalt

  En aftale, et kort, et adgangspunkt - i 16 europæiske lande: med en enkelt aftale kan Audi e-tron-kunder glæde sig over fuld adgang til opladning på tværs af landegrænserne uden ekstra gebyrer, når du oplader bilen i udlandet.

 • 563x317-ionity_image.jpg
  myAudi-appen²

  Ud over ruteplanlægning og aktivering af de tilbudte ladestationer informerer myAudi-appen² om alle ladestationer i netværket og giver dig mulighed for at starte opladningsprocessen. Du kan altid tjekke opladningsniveauet for din Audi e-tron i appen.

 • 563x317-L1005410_v03.jpg
  Opladningskortet

  Audi e-tron-kunder kan aktivere ladestationer med opladningskortet til e-tron-opladningstjenesten¹ eller myAudi-appen. Identifikation og fakturering sker automatisk i baggrunden - så slipper du for at bekymre dig om det.

1400x600_A_E-TRON_181039.jpg

Mode-3 opladningskabel

Audi leverer et Mode-3-kabel til AC-ladestationer uden et fast opladningskabel. Dette understøtter AC-opladningskapaciteten i bilen med 11 kW³ som standard.
563x317-ionity_image_7.jpg

Hurtig opladning på lange køreture: IONITY network.

For at sikre, at du fuldt ud kan nyde din Audi e-trons evne til at køre over lange afstande, forpligter Audi sig til at opbygge et kraftfuldt netværk af ladestationer langs hovedfærdselsårerne i Europa. IONITY er en virksomhed, som opsætter og driver et netværk af ladestationer med høj ladeydelse langs motorveje og hovedveje i 25 europæiske lande. Netværket af ladestationer med høj ladeydelse (HPC) med en ladestrøm på op til 350 kW muliggør elektrisk mobilitet over lange afstande.

Stop for opladning fastsættes automatisk ved hjælp af e-tron-ruteplanlægningen. Det kræver kun 30 minutter at oplade Audi e-trons højspændingsbatteri til en lang rækkevidde - Audi e-tron anvender en ladestrøm på op til 150 kW til formålet.

Disse tjenester tilbydes af IONITY opladning med høj ladeydelse:

• Der forventes at være omkring 400 IONITY ladestationer med gennemsnitligt 6 ladepunkter i 25 europæiske lande i 2020.
• Komfortabel adgang 24 timer i døgnet alle ugens syv dage.
• Nem og bekvem fakturering via e-tron-opladningstjenesten.

¹ Adgang og netværk: e-tron-opladningstjenesten forventes at være tilgængelig i fjerde kvartal af 2018. Antallet af tilgængelige ladestationer vokser konstant.

e-tron-opladningstjenesten kan kun anvendes af Audi e-tron-kunder (tjenesten kræver et stelnummer). Adgang over hele Europa: e-tron-opladningstjenesten er tilgængelig i 16 europæiske lande ved markedsintroduktionen. Udbredelse til flere lande er i planlægningsfasen. Priserne for e-tron-opladningstjenesten er forskellige fra land til land. Antallet af tilbudte ladestationer varierer fra land til land og afhænger af udviklingsniveauet for den tilgængelige infrastruktur. Man kan ikke kræve at kunne tilgå en ladestation overalt i et land. Audi AG kan ikke garantere for funktionen og tilgængeligheden af opladningsinfrastrukturen. Information om placeringen af de tilgængelige ladestationer opdateres jævnligt, men man kan ikke gøre krav på fuldstændighed. Kundekortet til e-tron-opladningstjenesten kan først anvendes i hele netværket 24 timer efter aktivering af kortet. Hvis det kræves, kan kortet anvendes med lokale begrænsninger inden for de første 24 timer. Autentificering via myAudi-appen (QR-kode på ladestationen) kræver en aktiv radio- og internetforbindelse. Autentificeringsmetoden er ikke tilgængelig ved alle ladestationer.

² Kræver registrering og indgåelse af en primær brugeraftale med myAudi såvel som en registrering som primær bruger i MMI i bilen. Bekræftelse og registrering som primær bruger sikrer, at du kan bruge bilens features (fx oplåsning og aflåsning af bilen via app). Udnævnelse af den primære bruger i MMI bilen (link mellem din myAudi-brugerkonto og din Audi) kræves for at indstille afgangstiden i appen og overføre den til din Audi.

³ Opladningskapaciteten afhænger af den type almindelige stik, der anvendes, spændingen i det pågældende land, antallet af tilgængelige faser i elnettet og den elektriske installation i den enkelte kundes bolig. Kapaciteten kan derfor blive reduceret på individuel basis. Strømforsyningskablet med en industristikdåse og betjeningsenheden til opladningssystemet er indbyrdes afstemt og giver mulighed for en bestemt opladningskapacitet. Efterfølgende ændring af strømforsyningskablet til en anden industristikdåse er teknisk muligt, men dette kan medføre en lavere ladeeffekt.