Audi TT RS Coupé > TT > Audi
 • stage_exterior_front.jpg
The all new Audi TT RS Coupé

TT RS Coupé

Ultimativ sportslighed.
Audi TT RS Coupé.

Oplev topversionen af TT-serien fra Audi Sport. Tøjleløs kraft, et betagende design og stor kørselsstabilitet og -dynamik – Audi TT RS Coupé er ganske enkelt en bil på motorsportsniveau.

Download alle
00:00 | 00:00
 • Siden anden generation af Audi TT har vi udbudt topmodellen Audi TT RS Coupé.

 • Den helt nye Audi TT RS – Alt er alt, hvad du har brug for.

 • RS-typiske tilføjelser understreger Audi TT RS Coupés sportslige karakter.

 • Motorhjelmen, forlygterne, singleframe-grillen og luftindtagene i frontens sider udgør en imponerende enhed.

 • Konstrueret til sportslige udfordringer: Audi TT RS Coupé.

 • Dens unikke designsprog gør den til et umiskendeligt medlem af TT-familien.

 • Et stærkt look bagfra: De innovative baglygter og den faste RS-hækspoiler.

 • Tager fat: Som ekstraudstyr kan du vælge keramiske bremser på forakslen.

 • Med ekstraudstyrspakker kan du individualisere interiøret i Audi TT RS Coupé med dit eget farvetema.

 • RS-specifikt: RS-sportsrattet med flad bund, RS-gearvælgeren og pedalerne i rustfrit stål.

Imponerende tal

400 hk

(294 kW)

Ydelse

3,7

sek.

Acceleration fra 0 til 100 km/h

280

km/h

Tophastighed (ekstraudstyr)

High performance-niveau

Audi TT RS Coupés hjerte er placeret foran: Den helt nyudviklede 5-cylindrede 2,5-liters TFSI-rækkemotor. Med en ydelse på 400 hk og et drejningsmoment på 480 Nm kan du klare sprinten fra 0-100 km/h på 3,7 sek. Tophastigheden er 250 km/h, og den kan øges til 280 km/h som ekstraudstyr. Standardudstyret med 7-trins S tronic-gearkasse og permanent quattro-firehjulstræk med TT RS-specifik opsætning bidrager ligeledes til disse toppræstationer.

Side and rear view Audi TT RS Coupé
Mere om køreoplevelsen og køredynamikken

Overbevisende præstationer

Lad Audi TT RS Coupés sportslige og aggressive designsprog tale til dig. Foran udgør singleframe-kølergrillen den mest imponerende feature med sit bikubedesign i sort højglans og en ramme i aluminiumslook. Nederst er der et stort quattro-logo. Det nydesignede bredere panel imponerer med sideindlæg i sort højglans. Nyd den fuldfede lyd fra RS-udstødningssystemet med ovale afgangsrør. Bagenden fuldendes af en diffusorindsats i sort højglans.

Front view Audi TT RS Coupé
Illustreret transformation
Gå fra den tidligere model til den nuværende Audi TT RS Coupé, og oplev det skarpere udvendige design. To eksempler: Fronten er nu endnu bredere takket være de to større luftindtag i frontens sider. Du kan vælge, om sidespejlskapperne skal være i bilens farve, mat aluminiumslook, sort højglans eller kulfiber.

Perfekt iscenesat

Forlygterne på Audi TT RS Coupé spiller en vigtig rolle. Bagpå fascinerer Audi Matrix-OLED-baglygterne med deres teknisk avancerede egenskaber og deres innovative design. Når lyset tændes, viser de fire wafertynde lyspunkter en komplet animation. Forrest på bilen kan vi som ekstraudstyr tilbyde forlygter med LED- eller Matrix-LED-teknologi. Det er ikke længere nødvendigt at blænde op og ned mellem fjernlys og nærlys, når det er mørkt. En styreenhed tænder og slukker separate dioder og reagerer dermed på enhver kørselssituation.

Close up rear Audi TT RS Coupé

Fokus på RS

I kabinen kan du mærke Audi TT RS Coupés sportslighed i stort set alle detaljer. Standardudstyret omfatter en række RS-specifikke indvendige komponenter. RS-sportslæderrattet med multifunktion plus har flad bund, så du har godt greb om tingene. Du kan vælge gearprogram med RS-gearvælgeren i midterkonsollen. Dørpanelerne med aluminiumsindlæg og TT RS-logo, pedalerne i rustfrit stål og RS-logo på forsæderyglænene er også standardudstyr. Som ekstraudstyr tilbyder vi også look- og designpakker til Audi TT RS Coupé.

Interior Audi TT RS Coupé
Mere om udstyrsniveauerne

Intuitiv betjening

Hvad angår infotainment, kan du vælge mellem MMI Navigation plus (ekstraudstyr) med MMI touch, som du kan betjene via dreje-/trykknappen under gearvælgeren. Touchpad’en ovenpå genkender din håndskrift: Du kan skrive tal og bogstaver og scrolle og zoome med fingrene. Alternativt kan du betjene MMI via stemmebetjeningssystemet.

Center console Audi TT RS Coupé
Mere om betjeningskonceptet og infotainment

En sportsvogn i verdensklasse

Kraftfulde spurter og udholdenhed på lange distancer – Audi TT RS Coupé mestrer mange forskellige discipliner. Den er en ægte mester med sin sportslige fremtoning og førende teknologi.

Side view Audi TT RS Coupé