Audi TTS Coupé > TT > Audi
  • stage_exterior_front.jpg
Hier sehen Sie das neue Audi TTS Coupé

TTS Coupé

Oplev sportslighed.
Audi TTS Coupé.

Mærk den rendyrkede kraftudfoldelse, oplev de dynamiske køreegenskaber, og nyd det sportslige design udvendigt og indvendigt – dette er den nye version af Audi TTS Coupé.

Præstationer i topklasse

306

hk (225 kW)

Ydelse

4,5

sek.

Acceleration 0-100 km/h

400

Nm

Drejningsmoment

En kraftfuld atlet

Kør målbevidst i byen, oplev fordelene ved en sportslig Audi model på landevejen, kør de lange distancer på motorvejen – og altid med masser af køreglæde: Det er Audi TTS Coupé. Sprinten fra 0-100 km/h er overstået på 4,5 sek., hvilket er fire tiendedele sekund hurtigere end i forgængermodellen. Det maksimale drejningsmoment er øget fra 380 til 400 Nm. Kombinationen af et lavt tyngdepunkt, en lav totalvægt, quattro-firehjulstræk som standardudstyr og den 4-cylindrede turbomotor med 306 hk (brændstofforbrug ved blandet kørsel: 14,1 km/l; CO₂-emissioner ved blandet kørsel: 161 g/km) sikrer imponerende præstationer.

Das Audi TTS Coupé als dynamischer Fahrschuss
Mere om fremdrift og køredynamik
Mere om udstyr og interiør

En udtryksfuld karakter

Markant design og sportsligt look – med Audi TTS Coupé skiller du dig ganske enkelt ud. En af de væsentlige features er singleframe-kølergrillen med tredimensionel grillstruktur. En gennemgående frontspoilerkant, vertikale luftindtag, specifikke sideskørter med indlæg og en bredere diffusor sætter en tyk streg under Audi TTS Coupés sportslighed fra alle vinkler. Bag på bilen er der yderligere højdepunkter med især de fire afgangsrør og markerede luftudtag. Hækspoileren kører automatisk ud fra 120 km/h, eller du kan betjene den manuelt med et tryk på en knap.

Seitlicher Fahrschuss des Audi TTS Coupé
Frontansicht des Audi TTS Coupé inklusive Audi Matrix LED-Scheinwerfer

Se, og bliv set

Du kan nyde godt af fordelene ved den progressive lysteknologi i Audi TTS Coupé: Audi Matrix-LED-forlygterne (ekstraudstyr) sætter ikke bare nye standarder, når det gælder designet, men især også, når det gælder teknologien, som gør din hverdag nemmere. Det er ikke længere nødvendigt at blænde op og ned mellem fjernlys og nærlys. En styreenhed tænder og slukker separate dioder og reagerer dermed på enhver kørselssituation.

Overblik over det hele

Cockpittet i Audi TTS Coupé er dit kontrolcenter: Du modtager vigtige informationer om intelligente teknologier. Topversionen af betjeningsterminalen, MMI Navigation plus med MMI touch, betjenes via dreje-/trykknappen med touchpad på toppen, der genkender din håndskrift. Du har overblik over alle visningerne i det innovative Audi virtual cockpit, der er standardudstyr. Du kan nemt foretage indstillingerne via det standardmonterede multifunktionsrat plus.

Bedienkonzept & Infotainment
Mere om betjeningskonceptet og infotainment

Hav tillid

For at du kan koncentrere dig fuldt ud om trafikken, aflaster Audi TTS Coupé dig med en række intelligente førerassistentsystemer. Du kan fx nyde godt af fordelene ved vognbaneskiftassistenten Audi side assist, som anvender en LED-advarselsindikator til at advare dig, hvis du overser en bil i den blinde vinkel. Vognbaneafvigelsesadvarselssystemet Audi active lane assist holder dig i vognbanen fra en hastighed på 65 km/h ved hjælp af blide styreindgreb. Den registrerer endda vognbanelinjer i områder med vejarbejde. Takket være parkeringsassistenten med omgivelsesvisning og bakkamera kan du nemt parkere i enhver parkeringsbås.

Sportslige bilgener

Tre bogstaver – ét løfte. Audi TTS Coupé er et visuelt blikfang med et unikt designsprog og en teknologisk pioner med sin kraftfulde acceleration. Og det allerede i tredje generation af bilen.

Der Schriftzug TTS auf der Heckseite des Fahrzeugs