Aktuelle Audi finansieringskampagner | Se modellerne her >

Aktuelle Audi finansieringskampagner

 • 1920x600_AQ3_181005.jpg
1920x600_AQ3_181005.jpg

Realisér drømmen

Vi har samlet en række attraktive kampagnetilbud på helt nye biler. Alt fra testvindende Audi Q5, Audi A5 og Audi A4, til Audi A3. En bedre mulighed for at erhverve dig en Audi, fås ikke.

 • 563x317_Audi-A1_sporback_JAA_VN_2310.png
  Audi A1 Sportback

  Audi A1 Sportback er kompakt og perfekt til storbyen. Modellen er klar til den digitale fremtid med et fuldt digitalt kombiinstrument med høj opløsning, 10,25” display og multifunktionsrat. Førerassistentsystemerne i Audi A1 Sportback stammer fra luksusklassen, hvor bl.a. bilen automatisk holder korrekt afstand til den forankørende, letter førerens arbejde med at holde bilen i vognbanen og understøtter føreren ved parkering. Den brede, lavt placerede singleframe-grill og de integrerede luftindtag i frontens sider dominerer den markante front.

  Læs mere
 • audi-a3-limousine-2020-teaser.jpg
  Audi A3 Limousine

  Audi A3 Limousine er med sine slanke, coupéagtige linjer lige så praktisk, som den er smuk. Den adrætte model tilbyder god plads samt en komfortabel kabine, der forkæler dig med lækre materialer og den kendte Audi-omhu, som går igen i alle detaljer.

  Læs mere
 • audi-a3-sportback-2020-teaser.jpg
  Audi A3 Sportback

  Elegant, sportslig og moderne er blot nogle af kendetegnene ved den nye Audi A3 Sportback. Modellen gemmer på en lang række innovationer fra de større klasser, er mere digital end nogensinde før og byder på den nyeste teknologi - både ude og inde.

  Læs mere
 • 563x317_A195683_large.jpg
  Audi A4 Limousine Prestige

  Audi A4 er den bedst sælgende bilmodel i Audis historie, og det kan der være mange gode grunde til. De lange, elegante linjer, den ekstra gode plads, kvaliteten og de avancerede sikkerheds- og assistentsystemer, der sikrer suveræne køreegenskaber.

  Læs mere
 • 563x317_A195695_large.jpg
  Audi A4 Avant Prestige

  Med vores kampagnemodel Audi A4 Avant Prestige giver vi dig, om muligt, endnu flere gode grunde til at kigge nærmere på Audi A4. Med i Prestige, får du bl.a. Assistentpakke Tour, fjernlysassistent, sportssæder foran, 4-vejs lændestøtte, parkeringshjælp plus, Audi phone box light med induktiv opladning af din telefon og meget mere.

  Læs mere
 • Audi-a5-sportback-fokuselement-aktuelle-kampagner.jpg
  Audi A5 Sportback Prestige

  Audi A5 Sportback kombinerer et elegant og emotionelt design med stor funktionalitet og masser af komfort i kabinen. Den familievenlige bil har opkoblingsmuligheder i særklasse og omfatter de nyeste infotainmentfeatures. Med kampagnemodellen får du bl.a. Assistentpakke kørsel med adaptiv fartpilot, fjernlysassistent, sportssæder foran, 4-vejs lændestøtte, parkeringshjælp plus, bakkamera, Audi phone box light og meget mere inklusiv i prisen.

  Læs mere
 • Audi_tt.png
  Audi TT S line Edition

  Audi TT Coupè indtager scenen med et sportsligt og raffineret udvendigt design og højtydende motorer. Med vores nye kampagnemodel Audi TT S line Edition får du ekstra meget udstyr - uden ekstra betaling. Modellen har udstyr for intet mindre end 242.371 kr. heriblandt LED forlygter, MMI Navigation plus, S line eksteriørpakke, S line sportspakke, 19" alufælge og meget mere.

  Læs mere
 • 563x317_AA6_181003.jpg
  Audi A6 Prestige

  Lige nu fås den populære Audi A6 i en attraktiv kampagnemodel, som vi kalder Sport Prestige. Modellen findes både til Limousine og Avant og indeholder blandt andet Matrix LED-forlygter, 360 graders omgivelseskamera, multifunktionslæderrat m/ varme samt opvarmelige, el-klapbare, automatisk nedblændelige sidespejle og assistentpakke parkering med parkeringsassistent

  Læs mere