Aktuelle Audi privatleasingkampagner | Se modellerne her >

Aktuelle Audi privatleasingkampagner

 • ny-a3-sportback.jpg
ny-a3-sportback.jpg

Privatlease drømmen

Med kampagnemodellerne til privatleasing får du endnu mere udstyr for den månedlige ydelse! En bedre mulighed for at lease en Audi fås ikke.

 • 563x317_0001_ACA_161001_1.jpg
  Audi A3 Cabriolet Limited Plus

  Med en Audi A3 Cabriolet får du den optimale kombination af sportslighed og elegance. Lige nu fås Audi A3 Cabriolet i en Limited Plus-udgave, der bl.a. indeholder adaptiv fartpilot, S line eksteriørpakke, 18"alufælge og meget mere.

  Beregn priser
 • 563x317_A195683_large.jpg
  Audi A4 Limousine Prestige

  Takket være et nyt designsprog kommer den sportslige karakter ved Audi A4 til sin ret mere end nogensinde før. Med vores kampagnemodel, Prestige, får du bl.a. Assistentpakke Tour, fjernlysassistent, sportssæder foran, 4-vejs lændestøtte, parkeringshjælp plus, Audi phone box light med induktiv opladning af din telefon og meget mere.

  Beregn priser
 • Audi-A4-avant-teaser-563x317.jpg
  Audi A4 Avant Prestige

  Audi A4 er én af vores mest populære modeller igennem tiden og med kampagnemodellen Prestige, er du sikret et højt niveau af komfort og eksklusivitet, som kommer dig til gode både i dagligdagen og på de lange køreture. Med kampagnemodellen får du bl.a. Assistentpakke Tour, fjernlysassistent, sportssæder foran, 4-vejs lændestøtte, parkeringshjælp plus, Audi phone box light med induktiv opladning af din telefon, automatisk åbning og lukning af bagklappen og meget mere.

  Beregn priser
 • Audi-a5-sportback-fokuselement-aktuelle-kampagner.jpg
  Audi A5 Sportback Prestige Plus

  Audi A5 Sportback kombinerer et elegant og emotionelt design med stor funktionalitet og masser af komfort i kabinen. Den familievenlige bil har opkoblingsmuligheder i særklasse og omfatter de nyeste infotainmentfeatures. Audi A5 Sportback Prestige Plus indeholder bl.a. sportssæder foran, 4-vejs lændestøtte, parkeringshjælp plus, bakkamera, Audi phone box light og meget mere.

  Beregn priser
 • audi-q3-reserver-den-nye-model_v3.jpg
  Audi Q3 Prestige

  Med Audi Q3 får du en alsidig model, som passer til dit behov, hvad enten du kører i storbyen eller på landet. Lige nu kan du privatlease en Audi Q3 med specielt meget udstyr til attraktive priser.

  Beregn priser
 • 563x317_AA6_181003.jpg
  Audi A6 Prestige

  Lige nu fås den populære Audi A6 i en attraktiv kampagnemodel, som vi kalder Sport Prestige. Modellen findes både til Limousine og Avant og indeholder blandt andet Matrix LED-forlygter, 360 graders omgivelseskamera, multifunktionslæderrat m/ varme samt opvarmelige, el-klapbare, automatisk nedblændelige sidespejle og assistentpakke parkering med parkeringsassistent

  Beregn priser