Audi A1 Sportback som firmabil | Se dine muligheder her >
Audi A1 Sportback firmabil

Audi A1 Sportback firmabil

Kompakt elegance med stor personlighed

Audi A1 fylder mere og mere på de danske veje, og det er der flere gode grunde til. Du får nemlig en bil både med stor personlighed og overlegne køreegenskaber, og derfor er den ideel til de hurtige ture og de lange stræk. Du kan sammensætte Audi A1, præcis som du vil, så din bil matcher din stil.

Fuldt opkoblet.

Den nye Audi A1 Sportback er opdateret med de nyeste teknologier og assistentsystemer, så du, uanset hvor vejen fører til, er i gode hånder. Førerassistentsystemerne i Audi A1 Sportback stammer fra luksusklassen: De holder den kompakte bil på korrekt afstand til den forankørende, letter førerens arbejde med at holde bilen i vognbanen og understøtter føreren ved parkering.

Audi A1 firmabil
Den oplyste beskatning er alene vejledende. De skattemæssige konsekvenser for bruger af køretøjet er Skandinavisk Motor Co. A/S og forhandleren uvedkommende. Dette gælder både, hvor den oplyste beskatning ændres på grund af reglerne om genberegning af køretøjets afgiftspligtige værdi og i tilfælde af, at skattemyndighederne ændrer det oplyste beskatningsgrundlag.