Audi A3 Sportback som firmabil | Se dine muligheder her >
Audi A3 Sportback firmabil

Audi A3 Sportback firmabil

Den nemme vej til en lækker firma- og familiebil

Audi A3 er en dynamisk kollega. Kompakt udvendig, men stor nok til at rumme både dit rullende kontor i arbejdstiden og børn og voksne i fritiden. Dens muskuløse design dækker over en kabine, hvor du hver dag vil fryde dig over den kendte Audi materialekvalitet og omhu ned i de mindste detaljer. Og når du sidder bag rattet får dens komfort og køredynamik dig til at smile hele vejen mod nye mål.

Digitalisering på den nemme måde

Du kan på komfortabel vis betjene alle funktioner ved berøring via MMI-displayet – også mens du kører. Ved hjælp af ekstraudstyr som Audi virtual cockpit plus og head-up-display vises ekstra informationer direkte i førerens synsfelt. Med Bang & Olufsen 3D Premium Sound System (ekstraudstyr) får du en fantastisk lydoplevelse.

Audi A3 firmabil
Den oplyste beskatning er alene vejledende. De skattemæssige konsekvenser for bruger af køretøjet er Skandinavisk Motor Co. A/S og forhandleren uvedkommende. Dette gælder både, hvor den oplyste beskatning ændres på grund af reglerne om genberegning af køretøjets afgiftspligtige værdi og i tilfælde af, at skattemyndighederne ændrer det oplyste beskatningsgrundlag.