Audi A4 firmabil - Se dine muligheder for erhvervsleasing. > Audi firmabil | Beskatningspriser fra 243.993 kr. > Audi
Audi A4 firmabil

Audi A4 firmabil

En tysk indsprøjtning til dansk erhvervsliv

Audi A4 er en af Danmarks mest populære firmabiler. Måske på grund af det skarpe, elegante design. Måske på grund af den gode plads til hele familien. Måske på grund af kvaliteten og de avancerede sikkerheds- og assistentsystemer. Og helt sikkert på grund af de suveræne køreegenskaber, der får smilet frem, uanset om du kører den korteste vej i arbejdstiden eller tager en omvej for sjov, når du har fri.

Audi A4 Avant Prestige

En kampagnemodel, der giver dig alt det gode fra Audi A4 Avant, men med meget mere udstyr. Den inkluderer selvfølgelig MMI Navigation, komfortmidterarmlæn, parkeringssensor bag og elektrisk åbning og lukning af bagklap. Audi A4 Prestige tilbydes i 40 TFSI 190 hk samt 40 TDI 190 hk, hvor Audis sportslige S tronic gearkasse er inkluderet i prisen. Begge motoriseringer, fås desuden med udstyrlinjen Sport.

Audi A4 Avant Prestige kan opgrades til en Prestige Tour for 10.000 kr., hvilket inkluderer de 7 assistentsystemer Active lane assist, køassistent (<65 km/t), adaptive cruise control, kamerabaseret vejskiltegenkendelse og Audi pre sense front inkl. undvigeassistent og drejeassistent. Beskatningspriserne starter far 365.000 kr.

Audi A4 Prestige