Audi A4 som firmabil | Modeller og priser | Se mulighederne >
Audi A4 firmabil

Audi A4 firmabil

Audi A4 – En tysk indsprøjtning til dansk erhvervsliv

Audi A4 er en af Danmarks mest populære firmabiler. Måske på grund af det skarpe, elegante design. Måske på grund af den gode plads til hele familien. Måske på grund af kvaliteten og de avancerede sikkerheds- og assistentsystemer. Og helt sikkert på grund af de suveræne køreegenskaber, der får smilet frem, uanset om du kører den korteste vej i arbejdstiden eller tager en omvej for sjov, når du har fri.

Audi A4 Limousine Prestige

En kampagnemodel, der giver dig alt det gode fra Audi A4, men med mere udstyr. Audi A4 Limousine Prestige inkluderer selvfølgelig Assistentpakke Tour, Audi virtual cockpit plus, multifunktionslæderrat plus, fjernlysassistent, sportssæder foran, 4-vejs lændestøtte, parkeringshjælp plus, Audi phone box light, og meget mere. Modellen tilbydes i flere forskellige motorvarianter, hvor Audis sportslige S tronic gearkasse er inkluderet i prisen.

Audi A4 Limousine Prestige kan også opgraderes til en Plus version for 15.000 kr., hvilket giver bilen LED for- og baglygter, komfortklimaanlæg i 3 zoner og pneumatisk lændestøtte med massagefunktion.

Ønsker du en Audi A4 Limousine med et endnu mere sportsligt udtryk kan modellen opgraderes til S line for 35.000 kr. i merpris. Dette inkluderer bl.a. 18” alufælge, sportsundervogn samt for- og bagkofanger i specifikt S line design.

Audi A4 Prestige

Audi A4 Avant Prestige

En kampagnemodel, der giver dig alt det gode fra Audi A4 Avant, men med meget mere udstyr. Audi A4 Prestige inkluderer selvfølgelig Assistentpakke Tour, Audi virtual cockpit plus, multifunktionslæderrat plus, fjernlysassistent, sportssæder foran, 4-vejs lændestøtte, parkeringshjælp plus, Audi phone box light, og meget mere. Modellen tilbydes i flere forskellige motorvarianter, hvor Audis sportslige S tronic gearkasse er inkluderet i prisen.

Audi A4 Avant Prestige kan også opgraderes til en Plus version for 15.000 kr., hvilket giver bilen LED for- og baglygter, komfortklimaanlæg i 3 zoner og pneumatisk lændestøtte med massagefunktion.

Ønsker du en Audi A4 med et endnu mere sportsligt udtryk kan modellen opgraderes til S line for 10.000 kr. i merpris. Dette inkluderer bl.a. 18” alufælge, sportsundervogn samt for- og bagkofanger i specifikt S line design.

Audi A4 Advanced Prestige Tour
Den oplyste beskatning er alene vejledende. De skattemæssige konsekvenser for bruger af køretøjet er Skandinavisk Motor Co. A/S og forhandleren uvedkommende. Dette gælder både, hvor den oplyste beskatning ændres på grund af reglerne om genberegning af køretøjets afgiftspligtige værdi og i tilfælde af, at skattemyndighederne ændrer det oplyste beskatningsgrundlag.