Audi A5 firmabil - Se dine muligheder for erhvervsleasing > Audi firmabil | Beskatningspriser fra 243.993 kr. > Audi
Audi A5 firmabil

Audi A5 firmabil

Elegance i højsædet - både på for- og bagsæde

Audi A5's elegante, dynamiske design signalerer succes. Den luksuriøse kabine er ideel både som arbejdsplads og som komfortabel stue for familien i fritiden. Overalt er du omgivet af kvalitetsmaterialer og lækkertudstyr, og på farten er du effektivt beskyttet af de nyeste sikkerhedsteknologier. Selvfølgelig er motorerne lige så karismatiske som resten af bilen, så du får et kilometervis af køreglæde hver dag. Den familievenlige bil har opkoblingsmuligheder i særklasse og omfatter de nyeste infotainmentfeatures. Derudover er anden generation af modellen udstyret med en komplet nyudviklet undervogn, kraftfulde motorer og innovative førerassistentsystemer.

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken. Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information vedrørende lagerbiler.

Audi A5 Sportback Advanced Prestige

En kampagnemodel, der giver dig alt det gode fra Audi A5 Sportback, men med mere udstyr. Audi A5 Sportback Advanced Prestige inkluderer bl.a. Assistentpakke kørsel med adaptiv fartpilot, fjernlysassistent, sportssæder foran, 4-vejs lændestøtte, parkeringshjælp plus, bakkamera, Audi phone box light, og meget mere. Modellen tilbydes i flere forskellige motorvarianter, hvor Audis sportslige S tronic gearkasse er inkluderet i prisen. Beskatningspriserne starter ved 459.990 kr.

Audi A5 firmabil