Audi A5 som firmabil | Modeller og priser | Se mulighederne >
Audi A5 firmabil

Audi A5 firmabil

Elegance i højsædet - både på for- og bagsæde

Audi A5's elegante, dynamiske design signalerer succes. Den luksuriøse kabine er ideel både som arbejdsplads og som komfortabel stue for familien i fritiden. Overalt er du omgivet af kvalitetsmaterialer og lækkertudstyr, og på farten er du effektivt beskyttet af de nyeste sikkerhedsteknologier. Selvfølgelig er motorerne lige så karismatiske som resten af bilen, så du får et kilometervis af køreglæde hver dag. Den familievenlige bil har opkoblingsmuligheder i særklasse og omfatter de nyeste infotainmentfeatures. Derudover er anden generation af modellen udstyret med en komplet nyudviklet undervogn, kraftfulde motorer og innovative førerassistentsystemer.

Lige nu er der attraktive priser på et udvalg af vores Audi A5 Sportback lagerbiler. Beskatningspriserne starter fra 435.000 kr. Kontakt din lokale Audi forhandler for mere information.

Audi A5 Sportback Prestige

En kampagnemodel, der giver dig alt det gode fra Audi A5 Sportback, men med mere udstyr. Audi A5 Sportback Prestige inkluderer bl.a. Assistentpakke kørsel med adaptiv fartpilot, fjernlysassistent, sportssæder foran, 4-vejs lændestøtte, parkeringshjælp plus, bakkamera, Audi phone box light, Audi virtual cockpit plus, multifunktionslæderrat plus og meget mere. Modellen tilbydes i flere forskellige motorvarianter, hvor Audis sportslige S tronic gearkasse er inkluderet i prisen.

Audi A5 firmabil