Audi A5 som firmabil | Modeller og priser | Se mulighederne >
Audi A5 firmabil

Audi A5 firmabil

Elegance i højsædet - både på for- og bagsæde

Audi A5's elegante, dynamiske design signalerer succes. Den luksuriøse kabine er ideel både som arbejdsplads og som komfortabel stue for familien i fritiden. Overalt er du omgivet af kvalitetsmaterialer og lækkertudstyr, og på farten er du effektivt beskyttet af de nyeste sikkerhedsteknologier. Selvfølgelig er motorerne lige så karismatiske som resten af bilen, så du får et kilometervis af køreglæde hver dag. Den familievenlige bil har opkoblingsmuligheder i særklasse og omfatter de nyeste infotainmentfeatures. Derudover er anden generation af modellen udstyret med en komplet nyudviklet undervogn, kraftfulde motorer og innovative førerassistentsystemer.

Audi A5 Sportback Prestige Plus

En kampagnemodel, der giver dig alt det gode fra Audi A5 Sportback, men med mere udstyr. Audi A5 Sportback Prestige Plus inkluderer bl.a. Matrix-LED-forlygter inkl. LED-baglygter, Komfortklimaanlæg med 3 zoner og Pneumatisk lændestøtte med massagefunktion foran, Assistentpakke kørsel med adaptiv fartpilot, sportssæder foran, parkeringshjælp plus, bakkamera, Audi phone box light, Audi virtual cockpit plus, multifunktionslæderrat plus og meget mere. Modellen tilbydes i flere forskellige motorvarianter, hvor Audis sportslige S tronic gearkasse er inkluderet i prisen.

Audi A5 firmabil
Den oplyste beskatning er alene vejledende. De skattemæssige konsekvenser for bruger af køretøjet er Skandinavisk Motor Co. A/S og forhandleren uvedkommende. Dette gælder både, hvor den oplyste beskatning ændres på grund af reglerne om genberegning af køretøjets afgiftspligtige værdi og i tilfælde af, at skattemyndighederne ændrer det oplyste beskatningsgrundlag.