Audi A5 firmabil - Se dine muligheder for erhvervsleasing > Audi firmabil | Beskatningspriser fra 243.993 kr. > Audi
Audi A5 firmabil

Audi A5 firmabil

Elegance i højsædet - både på for- og bagsæde

Audi A5's elegante, dynamiske design signalerer succes. Den luksuriøse kabine er ideel både som arbejdsplads og som komfortabel stue for familien i fritiden. Overalt er du omgivet af kvalitetsmaterialer og lækkertudstyr, og på farten er du effektivt beskyttet af de nyeste sikkerhedsteknologier. Selvfølgelig er motorerne lige så karismatiske som resten af bilen, så du får et kilometervis af køreglæde hver dag. Den familievenlige bil har opkoblingsmuligheder i særklasse og omfatter de nyeste infotainmentfeatures. Derudover er anden generation af modellen udstyret med en komplet nyudviklet undervogn, kraftfulde motorer og innovative førerassistentsystemer.

Modellen kan ikke længere bestilles på fabrikken. Kontakt din lokale Audi-forhandler for mere information vedrørende lagerbiler.

Audi A5 Sportback Prestige.

Med denne kampagnemodel får du alt det gode fra Audi A5 Sportback, og lige nu er businesspakken inkluderet i kampagnen. Businesspakken inkluderer Connectivitypakken, Audi Music og Smartphone Interface, Komfortmidterarmlæn, Audi Sound System samt parkeringshjælp bag. På farten er du effektivt beskyttet af de nyeste sikkerhedsteknologier og motorerne er naturligvis lige så karismatiske som resten af bilen, så du får et kilometervis af køreglæde hver dag. Beskatningspriserne starter fra 436.595 kr. Kontakt din Audi forhandler for mere information.

Audi A5 firmabil