Audi A6 som firmabil | Modeller og priser | Se mulighederne >
Audi A6 firmabil

Audi A6 firmabil

Følelsen af overskud

Audi A6 opfylder drømmen om den perfekt firma- og familiebil. Dens elegante, lange linjer fryder øjet. Kabinen er stor og luftig - svøbt i de lækreste materialer og udført i den suveræne Audi kvalitet. Her trives store tanker på vej til businessmøder og hele familien på vej til Sydfrankrig. Og hver gang du træder på speederen, får du et smil på læben og lyst til at krydse landsdele og landegrænser.

Audi A6 findes med flere forskellige drivlinjer, så uanset om du er til diesel, benzin eller plug-in hybrid, findes der en version til dig.

Audi A6 Sport Prestige

Når du bruger bilen til både familie- og arbejdsliv, kræver det fleksibilitet og det får du med vores populære kampagnemodel, som vi kalder A6 Sport Prestige. Modellen tilbydes både som Limousine og Avant og udover at have et sportsligt udtryk i form af udstyrslinjen Sport, byder kampagnemodellen også på Matrix LED-forlygter, 360 graders omgivelseskamera, multifunktionslæderrat m/ varme samt opvarmelige, el-klapbare og automatisk nedblændelige sidespejle.

Vi tilbyder derudover gode priser på udvalgt ekstraudstyr, som gør dig ekstra godt kørende for få ekstra midler. Du kan f.eks. tilkøbe assistentpakke Tour eller S line selection, hvor du både får S line eksteriørpakken samt S line sportspakken.

Kontakt din lokale Audi forhandler for mere information.

Audi A6 firmabil

Topkarakter til Audi A6.

Euro NCAP giver vores nye Audi A6 Limousine topkarakter, med 5 stjerner i crashtest. Assistentsystemerne sikrer både dig som chauffør i bilen, men er også med til at gøre trafikken mere sikker for bløde trafikanter som cyklister. Vi er stolte over at sende vores kunder sikkert ud i trafikken!

Audi A6 firmabil
Den oplyste beskatning er alene vejledende. De skattemæssige konsekvenser for bruger af køretøjet er Skandinavisk Motor Co. A/S og forhandleren uvedkommende. Dette gælder både, hvor den oplyste beskatning ændres på grund af reglerne om genberegning af køretøjets afgiftspligtige værdi og i tilfælde af, at skattemyndighederne ændrer det oplyste beskatningsgrundlag.