Audi A7 Sportback som firmabil | Se dine muligheder her >
Audi A7 Sportback firmabil

Audi A7 Sportback firmabil

Skønheden og udstyret.

Audi A7 Sportback er den præmie, du under dig selv, når du har nået toppen. Smuk og dynamisk som en coupé. Rummelig og praktisk som en stationcar. Fyldt med den mest avancerede teknologi, mængder af udstyr og eksklusive materialer i kabinen. Og med køreegenskaber, der gør alle ture til en fantastisk oplevelse - uanset om du er på vej til dit næste møde, eller om familien har brug for et motorvejs-lokomotiv til Sydeuropa.

Ren passion for skønhed.

Sportslig performance. Innovativ teknologi. Imponerende effektivitet. Hver en millimeter af Audi A7 Sportback skaber begejstring, og det er svært at fjerne blikket fra de rene former og klare linjer. Og bag rattet fortsætter begejstringen for det eksklusive interiør og køreoplevelser i topklasse.

Audi A7 firmabil
Den oplyste beskatning er alene vejledende. De skattemæssige konsekvenser for bruger af køretøjet er Skandinavisk Motor Co. A/S og forhandleren uvedkommende. Dette gælder både, hvor den oplyste beskatning ændres på grund af reglerne om genberegning af køretøjets afgiftspligtige værdi og i tilfælde af, at skattemyndighederne ændrer det oplyste beskatningsgrundlag.