Audi Q2 som firmabil | SUV firmabil | Se dine muligheder >
Audi Q2 firmabil

Audi Q2 firmabil

Cityhopper og café darling.

Audi Q2 er en lille perle, der udstråler selvsikkerhed, frækhed og funktion. Den forcerer storbyjunglen med forhjulstræk og naturen med Audis legendariske quattro firehjulstræk. En ægte Audi med god plads og lækre materialer i kabinen. Med den nyeste sikkerheds- og kommunikationsteknologi, så du kan være online overalt. Og med knivskarp køreglæde, når du kører fra by til by i arbejdstiden og på opdagelse i fritiden. Modellen udbydes så længe lager haves.

Indvendige detaljer i Audi Q2

Farveuniverset i kabinen i Audi Q2 kan konfigureres individuelt ved hjælp af ambientebelysningspakke plus, der fås som ekstraudstyr. Den blændfri belysning i LED-teknologi skaber et særligt harmonisk og homogent lys. Applikationslisten med baggrundslys i instrumentpanelet og applikationen med baggrundsbelysning i knæpolstringen foran kan fx vælges i 10 forskellige farver.

Audi Q2 firmabil
Den oplyste beskatning er alene vejledende. De skattemæssige konsekvenser for bruger af køretøjet er Skandinavisk Motor Co. A/S og forhandleren uvedkommende. Dette gælder både, hvor den oplyste beskatning ændres på grund af reglerne om genberegning af køretøjets afgiftspligtige værdi og i tilfælde af, at skattemyndighederne ændrer det oplyste beskatningsgrundlag.