Audi Q4 e-tron som firmabil | SUV firmabil | Se dine muligheder >
Audi Q4 e-tron firmabil

Audi Q4 e-tron firmabil

Lyder som pause, føles som play

Audi Q4 e-tron er formet af fremskridt og repræsenterer vores perspektiv på elektrisk mobilitet. Med innovative teknologier, såsom rat med touch-betjening, en rækkevidde på op til 509 km og hurtig opladning med energi til 130 km på ca. 10 min., er Audi Q4 e-tron mere end forberedt på hverdagens udfordringer som rullende kontor eller til en tur med familien. Kabinen er rummelig og du finder plads til hele 520 l. i bagagerummet.

Audi Q4 e-tron firmabil

Opladning på den nemme måde

Audi Q4 e-tron er udstyret med et effektivt opladningssystem der kan lade med op til 125 kW - som standard. Det gør bilen i stand til at lade strøm til 130 km på bare 10 minutter eller oplade batteriet fra 5% til 80% på ca. 38 minutter.

Læs mere om Audi Q4 e-tron
Audi Q4 e-tron firmabil

Rummelig og fleksibel

Audi Q4 e-tron er en ægte allrounder udstyret med masser af opbevaringsmuligheder – hele 24,8 l. inklusive handskerummet. Bagagerummet rummer 520 l. bagage og med fremklappede bagsæder er det endda op til 1.490 l.

I kabinen finder du også de seneste teknologier, hvor sportslæderattet med touch-betjening sikrer, at du styrer sikkert i retning af fremtiden, mens du nyder kabinens ro eller lytter til Audi sound system.

Konfigurér Audi Q4 e-tron
Den oplyste beskatning er alene vejledende. De skattemæssige konsekvenser for bruger af køretøjet er Skandinavisk Motor Co. A/S og forhandleren uvedkommende. Dette gælder både, hvor den oplyste beskatning ændres på grund af reglerne om genberegning af køretøjets afgiftspligtige værdi og i tilfælde af, at skattemyndighederne ændrer det oplyste beskatningsgrundlag.