Audi Q5 som firmabil | SUV firmabil | Se dine muligheder >
Audi Q5 firmabil

Audi Q5 firmabil

Bykonge og bjergged.

Audi Q5 er en klassevinder. Den ideelle allound-bil, når du vil have suverænt overblik på vej til møder og en rummelig familiebil til fritids- og ferieeventyr. Med lækre materialer, masser af udstyr og unik finish i kabinen. Med stærke motorer og mulighed for quattro firehjulstræk, der gør den suveræn i alt vejr og terræn. Og med komfort og køreegenskaber, der giver en kæmpe følelse af glæde og overskud på hver eneste tur.

Overlader intet til tilfældighederne.

Uanset om det drejer sig om komfort, stil eller dynamik, så imponerer den nye Audi Q5 fra første øjeblik. Markant fremtoning, kraftfulde motorer og banebrydende teknologier. Og selvfølgelig masser af muligheder for ekstraudstyr, så du kan gøre den til lige præcis din SUV.

Audi Q5 firmabil
Den oplyste beskatning er alene vejledende. De skattemæssige konsekvenser for bruger af køretøjet er Skandinavisk Motor Co. A/S og forhandleren uvedkommende. Dette gælder både, hvor den oplyste beskatning ændres på grund af reglerne om genberegning af køretøjets afgiftspligtige værdi og i tilfælde af, at skattemyndighederne ændrer det oplyste beskatningsgrundlag.