Audi Q5 som firmabil | SUV firmabil | Se dine muligheder >
Audi Q5 firmabil

Audi Q5 firmabil

Bykonge og bjergged.

Audi Q5 er en klassevinder. Den ideelle allound-bil, når du vil have suverænt overblik på vej til møder og en rummelig familiebil til fritids- og ferieeventyr. Med lækre materialer, masser af udstyr og unik finish i kabinen. Med stærke motorer og mulighed for quattro firehjulstræk, der gør den suveræn i alt vejr og terræn. Og med komfort og køreegenskaber, der giver en kæmpe følelse af glæde og overskud på hver eneste tur.

Lige nu er der attraktive priser på et udvalg af vores Audi Q5 lagerbiler. Beskatningspriserne starter fra 516.000 kr. (Prestige Tour) og 546.000 kr. (Sport Prestige Tour). Kontakt din lokale Audi forhandler for mere information.

Audi Q5 Prestige Tour

Audi Q5 er den ideelle allound-bil, når du vil have suverænt overblik på vej til møder og en rummelig familiebil til fritids- og ferieeventyr. Med vores nye kampagnemodel, Prestige Tour, bliver du i den grad godt kørende. Vi har nemlig fyldt bilen med ekstraudstyr til en værdi af 139.000 kr. Kampagnemodellen inkluderer blandt andet assistentpakke tour inkl. 7 assistentsystemer, MMI-navigation, parkeringshjælp plus, elektrisk bagagerumsklap, el-indstillelige forsæder, Audi smartphone interface og meget mere.

Beskatningspriserne starter fra 547.295 kr.

Kontakt din lokale Audi forhandler for mere information.

Audi Q5 Prestige Tour

Overlader intet til tilfældighederne.

Uanset om det drejer sig om komfort, stil eller dynamik, så imponerer den nye Audi Q5 fra første øjeblik. Markant fremtoning, kraftfulde motorer og banebrydende teknologier. Og selvfølgelig masser af muligheder for ekstraudstyr, så du kan gøre den til lige præcis din SUV.

Audi Q5 firmabil