Audi Q8 e-tron som firmabil | firmabil elbil | Se mulighederne >
Audi e-tron firmabil

Audi Q8 e-tron firmabil

Velkommen til fremtiden

Audi Q8 e-tron fører Audis grundlæggende formsprog videre ind i den elektroniske tidsalder – nu som en ny model. Stilskabende detaljer viser tydeligt, at Audi Q8 e-tron kører rent elektrisk på overbevisende manér. Modellen findes i den karakteristiske SUV variant, og i den elegante 4 dørs-coupé, Audi Q8 Sportback e-tron.

Kontakt din Audi forhandler for mere information omkring priser

Mere batterikapacitet, længere rækkevidde og højere ladeeffekt

Der kan vælges mellem to forskellige batteristørrelser til den nye Audi Q8 e-tron. Varianten Q8 50 e-tron stiller med et batteri på netto 89 kWh (brutto 95 kWh), og i den stærkere version Q8 55 e-tron er der netto 106 kWh (brutto 114 kWh) til rådighed. Ved hjælp af en tilpasning af batteristyringen er batterikapaciteten blevet forøget. Rækkevidden er på op til 574 km (SUV), og for Sportback-modellen er den på op til 592 km.

Ved en lynladestander opnår Audi Q8 50 e-tron en ladeeffekt på maksimalt 150 kW. I Q8 55 e-tron øges den maksimale ladeeffekt til op til 170 kW. Det store batteri kan under et ladestop lades fra 10 til 80 % på ca. 31 minutter under ideelle forhold – det svarer til en rækkevidde på op til 420 km.

e-tron firmabil
Den oplyste beskatning er alene vejledende. De skattemæssige konsekvenser for bruger af køretøjet er Skandinavisk Motor Co. A/S og forhandleren uvedkommende. Dette gælder både, hvor den oplyste beskatning ændres på grund af reglerne om genberegning af køretøjets afgiftspligtige værdi og i tilfælde af, at skattemyndighederne ændrer det oplyste beskatningsgrundlag.