Audi TT som firmabil | Sportsvogn | Se dine muligheder >
Audi TT firmabil

Audi TT firmabil

Så er det ekstra sjovt at køre på arbejde

Audi TT er en ægte sportsvogn med skarpe, futuristiske linjer. Atletisk og med en fast og alligevel komfortabel undervogn. Motorerne bider fra sig og styretøjet er så skarpt, at en snoet landevej bliver til en vidunderlig legeplads. Bag rattet er du omgivet af lækre materialer, luksus og avanceret udstyr: Bagsædet er stort nok til de mindste, og bagagerummet sluger selv de største tasker på vej til Sydens sol. Hvornår vil du af sted?

Tid til…

At skille sig ud? Cruise rundt? Bare nyde lyden? Audi TT er en rendyrket sportsvogn, men uden at gå på kompromis med komforten og de lækre detaljer i cockpittet. Det er en rigtig ”drivers car”, så du har alt, hvad du skal bruge inden for dit synsfelt. Og det er nok en god idé med en accelerationstid på 5,2 sekunder.

Audi TT firmabil
Den oplyste beskatning er alene vejledende. De skattemæssige konsekvenser for bruger af køretøjet er Skandinavisk Motor Co. A/S og forhandleren uvedkommende. Dette gælder både, hvor den oplyste beskatning ændres på grund af reglerne om genberegning af køretøjets afgiftspligtige værdi og i tilfælde af, at skattemyndighederne ændrer det oplyste beskatningsgrundlag.